Mangal Partisine, Düzcesporlu futrbolcular, eski yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet katıldı. Güzel bir akşam geçiren Düzcesporlu futbolcular, Düzcelilerin arkalarında olduğunu gördüler.
Bugün ben yarın başka biri
Mangal Partisini düzenleyen Düzce Galericiler Sitesi dernek başkanı Yalçın Bayramoğlu: " Düzcespor sıkıntılı günler geçiriyor. Galericiler sitesi olarak mangal partisi yaptık. Bir aile ortamı gerçekleştirdik. Benim kanaatim ligde kalacağız. Birlik Beraberlik ortamı olsun diye biz bu mangal partisini düzenledik. Eski yöneticileri de bu mangal partisine davet ettik. Sağolsunlar hepside geldiler. Ben tüm topçularla görüştüm. Hepsi ligde kalmak istediklerini hatta ligde kalacaklarını söylediler. Bugün burada düzenlediğimiz mangal partisi sayesinde Düzcesporlu futbolcuların arkasında olduğumuzu gösterdik. Bizden sonra herhangi bir destek, bir iş adamı böyle bir manevi destek göstermesi gerekiyor" şeklinde konuştu.
Depremden Sonra toparlanamadık
Düzcespor'un eski yöneticilerinden biri olan Ticaret ve Sanayi Odası meclis başkanı Nusret Özsoy: " Futbolcular ile görüşmelerim oldu. Futbolcular sahanın zaminin çok zor olduğunu zor maç oynadıklarını söylüyorlar. Biz bu yüzden maç kazanamıyoruz şeklinde konuştular. Benim düşüncem ise sahaya motivasyon eksikliği ile çıkmaları. Motivasyonlarını her zaman sağlamalıyız. Onlarla hergün hatta her saat motivasyonlarını sağlamalıyız. Bu sene ligi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Düzcespor'u herkes çok seviyor. Depremden sonra toparlanması biraz zor oldu. Artık herkes maddi ve manevi desteğini Düzcespor'a göstermesi gerekiyor. Şartlar yerine gelir ve Düzcespor daha iyi şeyler yapabilir. Bir daha ki sezon ligde bir hedef koymalıyız. Bu hedef direkt şampiyonluk olmalı. Bir hedefimiz olduğu zaman Düzcespor'a daha iyi şeyler yapabilir" şeklinde konuştu.
Ligde kalacağız
Düzcespor'un eski başkanlarından ve iş adamı Sadık Dik ise takımın motivasyona büyük bir şekilde ihityacının olduğunu ve son 6 maçın kaldığını hatırlatarak sözlerine şöyle devam etti: " Son 6 maçımız kaldı. Artık protokol tribünü takıma destek olabilmek için sahamızda oynadığı tüm maçlarda ağzına kadar dolmalı. Gerekirse maçı ayakta izlemeli. Bu yüzden tüm protokolü Düzce'de oynanacak maçlara davet ediyorum. İçeride oynadığımız tüm maçları kazanırsak ve dışarıda bir galibiyet alırsak ligde kalırız. Fakat içerideki maçlarımızı kaybedersek takımın ligde kalma oranı düşer. Bu hafta Maltepespor ile oynayacağımız maçı kazandığımız taktirde ligde yüzde 100 kalırız. Fakat yenilirsek bu oran yüzde 50'ye düşer. Bu yüzden takıma artık kalan son maçlarda maddi ve manevi desteği ortaya koymalıyız. Motivasyonu olmayan bir takım ligde kalamaz. Bizim takımımızın ligde kalabilmesi için motivasyona ihtiyacı bulunuyor. Herkes öncelikle bu takıma motivasyon vermeli. Hiç bir kimseye küsme olmadan maçlara gelinmeli" şeklinde konuştu.