Canlı yayında Düzcespor'un hedefleriyle ilgili soruları cevaplandıran ikili, Düzcespor'un bir an önce profosyonel lige çıkması gerektiğini belirtti.

Bizim için hayal kırıklığı oldu

Öncelikle Dücespor Beyköy Belediyespor birleşmesi konusuna açıklık getiren Basın Sözcüsü Mutlu Kayan, “ben 3 yıldır Düzcespor Yönetim kurullarında görev yapıyorum. En son Bolu'da Akçakocaspor'la oynanan baraj maçında takımın başında genel kaptan olarak görev yaptım. O maçta saha içinde yaşananlar, hakemlerle olan diyaloglar, yani sonuç olarak kazanmayı hakettiğimiz bir maçı kaybettik ve Süper Amatörde kaldık. Bu sonuç bizim için bir hayal kırıklığıydı. Hayat devam ediyor, Beyköyspor'la yapılan görüşmelerde çok uğraştık ama bir türlü anlaşma sağlanamadı. Ve biz Düzcesporu bulunduğu yerden yükseltmek için İsmail Bayram'ın önderliğinde oluşan yönetim kuruluyla birlikte çalışmalarımıza başladık.” dedi.

6-7 transfer yapacağız

Basın sözcüsü Mutlu Kayan, açıklamalarına transfer çalışmaları ile devam etti. Kayan, geçtiğimiz seneki kadrodan 6-7 futbolcu ile anlaşarak yeni sezonda takımda kalmalarını ist eyeceklerini belirtti. Kayan, “Yine 6-7 oyuncu Düzce içinden transfer yapmak istiyoruz.Düzce'de futbol oynayan genç arkadaşlarımızdan da 6-7 transfer yaparak Özgür Hocamızın yönetiminde başarılı bir şekilde ligi tamamlamak istiyoruz. Futbolda herşey var ama biz BAL ligine çıkmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Düzcespor etrafında birleşmeli

Oluşan yeni yönetimde başkan vekilliği görevine getirilen Erdoğan Bıyık, Düzcespor'un profosonel lige çıkması için birlik olunması gerektiğini dile getirdi.
Bıyık, “Amatör Spor Kulüpleri il başkanları toplantılarına gittiğimde 81 il başkanı arasında hangi ligde oynadığımız sorulduğunda başı öne eğilen belki de tek il başkanı benim. Her seferinde aynı utancı duymaktan bıktım. Başkanımız bana yönetim kurulunda görev almamı teklif ettikten sonra kongrede göreve geldik ve bu sene bu utançtan kurtulmak, bir an önce profesyonele çıkmamızın yolunu bulmamız lazım. Bunun için de birlik olmamız lazım. Düzce'nin markasını yükseltmek için Düzcespor'a hemen her kesimden destek verilerek Düzcespor etrafında birleşip bu takımı layık olduğu yere çıkarmamız gerekiyor. Artık Fenerbahçe'yle sezon açılışları yapabilecek kapasiteye ulaşan bir Düzcespor için tüm Düzceyi bu camianın etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz” dedi.

 

Haber: H. İŞCAN