Geçmişi başarılarla dolu olan ve yine üst ligleri zorladığı günlere geri dönmesi istenen Düzcespor’un art arda yaşadığı sıkıntıların sona ermesi için nihayet taraflar toplanıyor.

Bakan Özlü Düzcespor için geliyor
Aylardır hem basın, hem kulüp yönetimi hem de taraftarlardan gelen “Düzcespor’u kurtarın!” çağrıları karşılık buldu. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü yarın Düzcespor için şehre geliyor. D-100 Karayolu üzerinde bulunan bir otelde sabah saat 09:30’da başlayacak toplantıda Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ile Ayşe Keşir, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzcespor Kulüp Başkanı Cihat Algün ve iş adamları da hazır bulunacak.

Ekonomik sıkıntılarının yanı sıra bir dönem transfer yasağı ile karşı karşıya olan Düzcespor’un giderek artan problemlerinin sona ermesi için bir masa etrafında toplanacak olan ilgili kesimler, durum değerlendirmesi yaparak çözüm arayacak.

Özellikle son haftalarda alacaklarını kulüpten tahsil edemeyen oyuncuların idmanlara çıkmadığı bilinirken, ilk etapta maddi çıkmazın artık son bulması için adımlar atılması bekleniyor.

C. ÜSTÜNER