Düzcespor'un tarihine yakışır bir şekilde mücadelesini sürdürebilmesi için nasıl bir karar alınacağı merak edilirken her ne kadar alınacaksa bir an önce alınmalı çünkü zaman akıp gidiyor.
Spor kamuoyu zamanın iyi değerlendirilmesi gerekitğni ve bir an önce istifa eden yöneticilerin durumunun netleşmesi ayrıca halen görevlerinin başında bulunan takımı maçlara hazırlamaya çalışan yöneticilerin yönetim kuruluna takviye yapıp göreve devam etmek isteyip istemediklerini bir an önce kamuoyuna açıklamalarını bekliyor.
Görevlerine devam eden yöneticilerin bir iki gün içinde mülki amirlerle bir toplantı yapabilecekleri ve kesin kararlarını bu toplantı sonunda açıklayacakları söylentileri dilden dile dolaşırken bu haftayı maç yapmadan bay olarak geçirecek olan takımın bu gelişmelerden etkilenmemesi ve Gölcük maçına daha iyi bir moralle çıkmaları için belirsizliklerin bir an önce son bulması bekleniyor. Takımın başında bulunan Tuğrul Duru ve Nedim Karabulut yoğun bir tempoda antranmanlarını sürdürüyorlar. Düzcespor çok önemli bir süreçten geçiyor. Bu dönemde Vali Belediye Başkanı ve Milletvekilleri'nin kulübün geleceği için en doğru kararı almaları ve takımın ligde kalması için gereğini yapacaklarına olan güven devam ediyor.