ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce İli Sporu'nu Kalkındırma Vakfı Başkanı Selahattin Kudu ve Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Bayram Ali Kubilay bağış kampanyası başlattılar.

Düzcespor'un bugününden söz edilerek, kulübün daha iyi yerlere gelmesi için yapılabilecek olan acil önlem planı konusunda kampanya başlatılmasına karar verilirken, Düzce ilinde bulunan tüm Esnaf odaları, Ticaret Borsası, Baro Başkanlığı, Muhtarlar Dernek Başkanlığı ve Diğer Sivil Toplum Kuruluşları, tüm iş adamları ve tüm Düzce halkı, bu kampanyaya davet edildi.

Bu kampanyayla birlikte, Düzcespor'a destek verecek olan tüm kurum ve kuruluşlarla kişiler, Düzce İli Sporu'nu Kalkındırma ve Geliştirme Vakfı çatısı altında birleşmeye davet edildi.

Düzcespor'un sorunlarının halledilmesi ve kulübün iyi günlerine dönmesi için başlatılacak olan kampanya da, yapılacak olan bağışların Ziraat Bankası 11965688- 5002 Nolu hesabına yatırılabilecek. Düzcespor için bağış kampanyasına ilk olarak Düzce İli Spor'unu Kalkınma ve Geliştirme Vakfı Başkanı Selahattin Kudu , ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Fotbol İl Temsilcisi Bayram Ali Kubilay Bin Türk Lirası bağışta bulundular. Kampanyaya katılan ilk isimlerden biri olan Düzce Belediye Başkan aday adayı Sadık Dik Bin Türk Lirası, Köprübaşıspor sponsoru ve yöneticisi Ahmet Aksan ve Köprübaşıspor Antrenörü Sedat Demirağ 100 Türk Lirası bağışta bulunarak Düzcespor'a katkıda bulundular.