Düzcespor mutlak kazanmak için çıkacağı maçın hazırlıklarını Düzce 18 Temmuz Stadyumda yapılan antrenmanla gerçekleştirdi. Düzcespor’un yarım sahada kontrol-pas çalışması yaptığı çalışmada oyuncuların neşeli ve hırslı olduğu gözlendi.

Düzcespor Tekirdağspor müsabakası öncesi takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Düzcespor’un kaderini belirleyecek maç öncesi Düzcespor Başkanı Murat Caymaz, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yönetim kurulu üyeleri Düzce Valisi Ali Fidan, Düzcespor eski kulüp başkanları ve idarecilerinin futbol takımının ziyaret etmesinin takıma olumlu yansıyabileceği düşünülüyor.

Spor kamuoyunda Düzcespor’un ligden düşmesi halinde Düzce’nin prestij kaybedeceği yıl içerisinde yapılan harcamaların boşa gideceği görüşü hakim. Taraftarlar, Düzce 18 Temmuz Stadyumunun yanına maçın seyredilebilmesi için kurulacak bir dev ekranda karşılaşmayı seyretmek istiyor. Düzcespor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak karşılaşmada takıma dışardan da olsa destek vererek kenetlenmenin takıma faydalı olacağına inanıyor.

Spor servisi