Spor çevresi, Düzcespor Kulüp Başkanı ve yönetim kurulunun sezon başından beri büyük özveri ile çalıştığını ama yönetim dışından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve milletvekillerimizin Düzcespor’a maddi destek sağlamalarını istedi.

Spor çevresi, Başkan Mehmet Saygun’un büyük özveri ile takıma sahip çıktığını ama hiçbir kesimden maddi destek sağlanamadığı gibi Düzcespor iç saha maçlarında ne Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i ne vekillerimizi maçlarda göremediklerini Düzcespor’a sahip çıkmadıklarını söyleyerek Düzce böyle olmamalı diye sitemde bulundular.

Düzcespor rakiplerinin dış saha maçlarında vekillerin ve belediye başkanlarının maçlarda kendi takımlarını desteklemek için statlara koştuğunu görürken bunun Düzce ilinde neden olmadığı konusunda sitem ettiler.

Spor çevresi, Başkan Mehmet Saygun’un 5 yıllık plan yaptığını yeni sezonda şampiyonluk için söz vermediği halde Düzcespor takımının şampiyonluk yolunda ilerlediğini ve ara transferde Başkan Mehmet Keleş ve vekillerimizin Düzcespor’a maddi destek sağladığında Düzcespor’un daha iyi yerde olacağından kimsenin şüphesinin olmadığını söylediler.