3. ligdeki ikinci maçını 11 Eylül Perşembe günü saat 16.00’da Pursaklarspor takımı ile yapacak olan ve hazırlıklarını 18 Temmuz Stadı’nda yaptığı idmanlarla tamamlayan Düzcespor maç saatini beklemeye başladı. Yapılan son antrenmanda oyuncuların morallerinin üst seviyelerde olduğu ve maça hazır oldukları gözlendi.

Ligin ikinci hafta mücadelesi olan Pursaklarspor maçında Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu’nun kadroda çok sürpriz yapmayacağı ve Uşakspor maçına yakın bir ilk 11’le maça çıkması bekleniyor.

Öte yandan geçtiğimiz hafta grubun güçlü takımlarından İnegölspor’u kendi evinde 1-0 yenerek 3 puanın sahibi olan Pursaklarspor da Düzce’ye galibiyet için geliyor. Lige uzun bir süre kala yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan ve iyi durumda olan Pursaklarspor’da hedef mutlak 3 puan olarak belirtildi.

Ligin ikinci haftasında oynayacakları Pursaklarspor maçının çok zorlu geçeceğini belirten Topuzoğlu, oyuncularının kondüsyon olarak maça hazır olduğunu ve bu maça 3 puan hedefiyle çıkacaklarını ifade etti.