Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında mücadele eden Düzcespor, Ereğli Belediyespor galibiyetinin ardından yarın Sivas Özel İdaresi takımı ile karşılaşacak. Yarın 19 Mayıs stadı yan saha da gerçekleşecek olan karşılaşma saat:15.30’da başlayacak.

3.lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Düzcespor Ankara’da mücadele ettiği Türkiye Şampiyonasında ilk maçını Ereğli Belediyespor ile oynadı. Başa baş giden mücadelenin ardından maçtan 10-9 galip ayrılan Düzcespor güçlü rakibini eleyerek bir üst tura yükseldi. Düzcespor’un sıradaki rakibi ise Sivas Özel İdaresi. Düzcespor eğer bu maçı da kazanırsa grubunda final oynayacak.

 

Şampiyonada derece elde etmeyi planlayan Düzcespor şampiyonanın ardından kalan 20 takım arasında yer almak ve  2 galibiyet daha alarak 3.lige yükselmek istiyor.

İlk maç için Çilimli Belediye Başkanı Mehmet Acar’ın tahsis ettiği otobüs ile Ankara’ya giden taraftarlar takıma müthiş bir destek verdi ve Düzcespor’u biran olsun yanlız bırakmadılar.

12.oyuncu olarak statta yerini alan ve his susmadan takıma tezahürat yaparak destek olan taraftarlar Sivas maçı içinde aynı şekilde hazırlıklarını yapıyorlar.

Bu sefer Düzce’den daha çok taraftar ile hareket etmeyi planladıklarını belirten Düzcespor taraftarları Düzcespor’u sonuna kadar destekleyerek takımın daima yanında olacaklarını ve ne olursa olsun Düzcespor’dan vazgeçmeyeceklerini belirttiler.

Şampiyonaya iyi başlayan Düzcespor iyi işler başarabileceğini herkese gösterdi. Kamp yapamayan ve maddi sıkıntılar çeken Düzcespor herşeye rağmen güçlü bir ekip olduğunu göstererek Düzce’nin her şekilde varolduğunu kanıtladı.

İlini başarı ile temsil eden Düzcespor 41 yıllık mazisinde büyük şampiyonluklar barındırıyor. Depremde sonra amatör lige düşen Düzcespor eski başarılı günlerine dönmek adına şampiyona da büyük bir adım attı.

Düzce’nin adını profesyonel ligde temsil eden tek takım olan Düzcespor’a Öncü Televizyon olarak başarılar diliyoruz.