Düzcespor’un ilk yarının son iki maçında alacağı 6 puan ile ligi lider bitirebileceği düşünülüyor.

Spor çevresi Düzcespor’un ilk yarısının son iki maçı olan Çatalcaspor ve Kemerspor maçlarından alacağı 6 puan ile ilk yarıyı lider bitireceğini rakip takımların maçlarına bakıldığında kendi aralarında oynayacağı müsabakalarda bazı takımların kırılacağını, bu kırılmanın da Düzcespor’a yarayacağını belirttiler.

Bodrumspor, Dardanelspor ve Yeşil Bursa ile oynarken, Silivrispor içerde Kırıkkalespor deplasmanda Kırıkhanspor ile karşılaşacak. Kırıkhanspor içerde, Kemerspor  deplasmanda Silivrispor ile oynayacak. Çatalcaspor, Düzcespor deplasmanına çıkarken son maçı kendi evinde Dersimspor ile oynayacak. Halide Edip Adıvarspor, Tire deplasmanına çıkarken son maçını Yomraspor ile oynayacak. Erbaaspor, Manisa ile kendi evinde oynarken, son maçında Derince deplasmanında boy gösterecek.

Bu müsabakalara bakıldığında fikstür avantajının Düzcespor’da olduğu ve Düzcespor’un, ilk yarının sonunda ligi 1’inci olarak bitirebileceği ifade edildi. Spor çevresi, bütün takımların 2’nci yarı transferler yapacağı, Düzcespor’un da nokta transfer yapması gerektiği vurgulanarak 2’nci yarıda oynanacak maçların daha zorlu olacağını oyuncu ve taraftarlarda stres olacağı gibi maddi olarak kuvvetli takımların başarılı olacağı belirtildi.