Düzcespor'un bu sezon saha içinde agresif hareketleri ve zaman zaman iyi futboluyla akıllarda iz bırakan futbolcusu Murat Çaydemir'in takımından ayrılmasıyla ilgili Antrenör Nedim Akbulut açıklamalarda bulundu.

Hakeme sözlü hakaretinden dolayı tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen Murat Çaydemir, üç resmi müsabakandan men cezası almış ve yönetimle yaşadığı sorundan dolayı takımdan kendi rızasıyla ayrıldığını açıklamıştı.



ALEX'TE GELSE DÜZCESPOR BÖYLE FUTBOLCULARI KALDIRAMAZ

Akbulut, futbolcu Murat Çaydemir'in iyi bir insan olabileceğini fakat Düzcespor'un Alex bile olsa bu tarz olayları kaldıramayacağını ifade etti. "Biz neyi görüyoruz sahada, oynadığı futbolu görüyoruz. Futbolculuk sadece sahada oynamakla olmuyor. Takım içindeki uyumu arkadaşlarıyla, yöneticileriyle, taraftarıyla uyumunun nasıl olduğu da önemlidir. Bir futbolcu kendine çok iyidir. Takımı da faydalı olabilir ama takımı içeriden çökertebilir. Bu arkadaşımızda böyle bir sıkıntılar görüyorum. İyi bir insan olduğunu söylüyorlar fakat kendine hakim olamayan bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Yöneticilerle anlaşmazlık yaşadığını takım arkadaşlarıyla diyaloglarında hiçbir hatayı kabul etmeme gibi durumların yaşandığına şahit olduk. Ben kendi adıma buraya Alex'te gelse Düzcespor böyle futbolcuları kaldıramaz" dedi.


SÜZEN: BEŞİKTAŞ'TAKİ MİSYONUMU TAMAMLAMADIM

Canlı yayına telefonla bağlanan sezon başında Beşiktaş'tan kiralık olarak Gaziantepspor'a giden Düzceli futbolcu Gökhan Süzen kariyeri ve son durumu hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Süzen, "Gaziantepspor'a gelirken kafamda soru işaretleri vardı. 10 senelik İstanbul hayatımdan sonra benim için zor olacaktı. Buraya geldikten sonra çok zorluk yaşamadım. Çok güzel karşılandım. Burada saygı gördüm. Yaş ortalaması olarak çok genç bir takımız. Burada biraz daha tecrübeli oyuncu statüsüne geçtiğimi farkettim. Bu durum benim uyum sürecimi kısalttı. Burada daha güzel işler yapabileceği düşünüyorum. Benim için bir yıllık bir ara oldu. Futbolu gerçekten çok özlemiştim" dedi.

Süzen ayrıca Gaziantepspor'a kiralık olarak geldiğini hatırlatarak Beşiktaş'taki misyonunu tamamlamadığını elinden geleni yaparak Beşiktaş'a dönmek istediğini belirtti.

Haber:Y.SEVER