Sezonun devre arasında transfer yasağı alan ve hafta içerisinde teknik direktör Ahmet Duman'ın istifası ile sarsılan Düzcespor, Bergama’da yara sardı. Kırmızı-Lacivertliler deplasmanda baştan sona üstün bir oyunla Bergama Belediyespor’u 0-2 mağlup ederek 3 maç sonra galip gelmeyi başardı.

Düzcespor karşılaşmaya Kalede Ali Alper, savunmada Enver, Hayrettin, Tayfun ,Sıddık, orta sahada Oktay, Buğra, Kemal, Serhat, Hüseyin İriç, ilerde İsmail Türk 11’i ile başladı. Karşılaşmada Düzcespor’un başında Emre Baykal yer aldı. Yaklaşık 200 Düzcesporlu taraftar da tribündeki yerini alarak kötü günlerde takımına sahip çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Düzcespor topa sahip olan taraftı. Rakibini sahasına hapseden temsilcimiz özellikle kendi sağ kanadını etkili kullandı. Rakibine neredeyse hiç pozisyon vermeyen kırmızı lacivertliler rakip savunmayı aşmakta başarılı olamayınca ilk yarı 0-0 sonuçlandı.



İkinci yarıya da etkili başlayan Düzcespor oldu. 50.dakikada sağ kanattan gelişen atakta Hüseyin’in ara pasıyla buluşan Buğra yerden etkili bir orta yaptı. Bergama savunmasını ve kalecisini geçen top arka direkte İsmail Türk ile buluştu. İsmail soğuk kanlı bir vuruşla topu ağlara yollayarak Düzcespor’u 0-1 öne geçirdi.

55.dakikada yine ceza sahasının sağ çaprazında serbest vuruş kazanan Düzcespor’da topu başına İsmail Türk geldi. İsmail sol ayağı ile orta şut karışımı bir vuruşla topu uzak kale direğinin 90 diye tabir edilen yerine yolladı. İsmail bu harika golle kendisinin ve takımının 2.golünü kaydetti ve Düzcespor’u 0-2 öne taşıdı.



Kalan dakikalarda oyunun kontrolünü elinde tutmayı başaran Düzcespor karşılaşmadan 0-2 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle 3 puan hasretine son veren Düzcespor kara bulutları dağıtarak büyük moral buldu. 20.hafta sonunda puanını 35’e yükselten temsilcimiz 3.sırada kendine yer buldu. Şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Düzcespor play off için avantajını korumayı başardı. Temsilcimiz 21.haftada kendi sahasında Kozan Belediyespor ile karşılaşacak.