Düzcespor Bugün Düzce 18 Temmuz stadında saat 14 30 da oynadığı Türkiye kupası müsabakasında Kocaeli Birlikspor ile karşılaştı.
Düzcespor  sahaya şu 11 ile çıktı.Samet,Hüseyin,Zihni,Umut,Zahid,Furkan,Mehmet Talha, Celal, Mehmet  Mert, Murat Akgül,Bartu.

 İlk devrede Düzcespor 3 posizyonu değerlendiremedi ve maçın hakemi ilk devre içinde yüzde yüz penaltıyı vermedi.40. dakika kaleci Samet boşa çıkınca Ufukhan takımını 1-0 öne geçirdi.ilk yarı bu Skorla  bitti.İkinci yarıda Hüseyin Büyük'ün  sağ taraftan yaptığı ortaya ters vuruş yapan Necdet Kaba durumu 1-1 yaptı.Bundan sonraki dakikalarda başka gol olmayınca 90 dakika 1-1 sona erdi.Birinci uzatma bölümlerinde Kocaeli Birlik ikinci uzatma bölümlerinde Düzcespor daha iyi oynamasına rağmen  120 dakika 1-1 sona erince penaltı atışlarına geçildi.Penaltı atışları sonucunda Düzcespor rakibine 5-3 yenildi.Düzcespor'da Burak Seres,Murat Akgül penaltı atışlarını gole çevirirken Mehmet Mert ve Hüseyin Büyük penaltıları gole çeviremediler bu sonuçla Düzcespor Türkiye Kupasından elenmiş oldu.