Başkansız ve yönetimsiz kalan Düzcespor'a kimse talip olmayınca perşembe günü yapılması gereken kongre yapılamadı. Kongrelerde ilk birleşimde çoğunluk sağlanamayınca ikinci birleşimde seçim yapılmasına karar veriliyor. Ancak Düzcespor olağanüstü kongresinin ilk toplantısında ortaya çıkan görüntü, ikinci toplantıda da tekrarlanacak gibi görünüyor.

Olağanüstü kongreye gidilmesi kararının alınmasının ardından, kongre ile ilgili olarak kimseden bilgi alınamaması, kongreye katılım sağlanmaması nedeniyle ikinci oturuma ertelenmesi konusunda hiç bir açıklama yapılmaması Düzcespor'da büyük bir boşluk yaşandığını ortaya çıkardı. Çoğu Düzcespor taraftarının yaşadığı Düzcespor kapanacak mı korkusunun haklılık derecesi tartışılmaya başlandı.

5 yıl aradan sonra tekrar profosyonel lige çıkan Düzcespor'da, o günden buyana aynı sorunlar devam ederken, rica minnet oluşturulan yönetimlerin bıraktığı Düzcespor enkazını toparlamaya kimse talip olmuyor. Yardım amaçlı yapılan girişimlerden net bir sonuç çıkmazken, sadece maddi sorunların çözülmesiyle Düzcespor'un ayağa kalkamayacağı, Kulübe tam anlamı ile sahip çıkacak gerçek bir başkan adayının göreve talip olması bekleniyor.