Aylardır beklenen ve başkanın kim olacağı merak konusu olan Düzcespor’da dün akşam yapılması gereken kongre çoğunluk sağlanamadığı için 19 Haziran Perşembe gününe ertelendi.

 

19 Haziranda yapılacak olan kongrede çoğunluğa bakılmadan gündem maddelerine geçilecek ve Düzcespor yeni başkanını ve yönetimini belirleyecek.

 

Yapılması gereken kongreye Düzcespor yönetiminden hiç kimsenin gelmemesi dikkat çekerken,sadece bir kaç Düzcespor taraftarı vardı

 

Şimdiye kadar başkanlık konusunda resmi bir açıklama yapılmazken kamuoyuna Mehmet Keleş, Recep Pak, Sadık Dik ve Gürsel Coşkun’un isimleri yansıdı. Ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlık için aday olmayacaklarını, yönetime gerekli desteği vereceklerini ve her zaman Düzcespor’un yanında olacaklarını söylemişlerdi.

 

Ertelenen kongre ile birlikte gözler 19 Haziran Perşembe gününe çevrildi ve başkanlık için hiç adayın çıkmadığı Düzcespor takımında her şey 19 Haziranda belli olacak. Düzcespor yeni başkan ve yönetimi ile yolunda devam ederek 2. Lige yükselebilmek için mücadele edecek.