Bu akşam yapılacak olan Düzcespor Kongresi için adaylar bir türlü netleşmezken, aday olmayacağını açıklayanlar nedeniyle seçeneklerin sayısı oldukça azaldı.

 

Spor kamuoyunun yakından tanıdığı ve Düzcespor’a katkıda bulunacağına inanılan isimler birer birer aday olmayacaklarını açıklarken, takımı üçüncü lige çıkaran ekibin devam etmesi yönündeki eğilim giderek ağırlık kazanmaya başladı.

 

Öte yandan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in isim vermeden kendisinin bir adayı olduğunu ve ikna etmeye çalıştığını  söylemesi kafaları karıştırdı. Tüm spor kamuoyu Keleş’in Vali Kılınç ve TSO Başkanı Büyük ile paylaştığını söylediği adayının kim olduğunu anlamaya çalışıyor.

 

Kongreye sayılı dakikalar kala, bu ismin işadamı Hasan Aktürk olduğu fikri giderek ağırlık kazanmaya başladı. Adaylığı daha önce gündeme gelen  Gürsel Coşkun, Sadık dik, Recep Pak gibi isimler adaylıklarının söz konusu olmadığını açıklamışlardı.  Bu akşam saat 20.00’de yapılacak olan kongrede düğümün çözülüp çözülmeyeceği merakla bekleniyor.

 

Düzcespor Kongresi geçtiğimiz hafta yapılmasına rağmen çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 19 Haziran tarihine ertelenmişti.