Bölgesel Amatör ligde sezonun bitmesine az bir süre kala Düzcespor yarın en önemli maçlarından birine çıkacak. Arasında 1 puan fark olan lider Sultangazispor ile karşılaşacak olan Düzcespor şampiyonluk iddiasını sürdürebilmek için bu maçı mutlak kazanmak zorunda.

Düzcespor antrenörü Mustafa Yıldırım, takımda Saim’in dışında sakat futbolcu olmadığını söylerken, Saim’in de durumunda düzelme olduğunu ve düz koşu şeklinde idmanlara katıldığını belirtti. Yıldırım, “ Amacımız bu zorlu deplasmandan puanla dönmek. Grupta büyük çekişme var. Ama ne olursa olsun biz önümüze bakacağız. Rakip isterse lider ister en son sıradaki takım olsun hiç fark etmez, takımıma güveniyorum. Çıkıp futbolumuzu oynayıp puan ya da puanlarımızı alarak döneceğiz.” Dedi.

Düzcespor Sultangazispor maçı yarın saat 14:30’da İstanbul’da oynanacak.
Bölgesel amatör lig 13. Grupta büyük çıkış yakalayan temsilcimiz Beyköy Belediyespor ise bu hafta Tunaspor’u ağırlayacak.

Ligde son haftalarda aldığı sonuçlarla zirveyi zorlayan ve zirvede puanı birbirine çok yakın 5 takım arasında yer alan Beyköy Belediyespor bu hafta Tunaspor ile kendi sahasında karşılaşacak. 32 puanla 5. Sırada yer alan temsilcimiz 22 puanla 8. Sırada yer alan Tunaspor karşısında alacağı galibiyetle çıkışını sürdürmek istiyor. Yarın saat 14:30’da 18 temmuz stadında oynanacak maç öncesi son idmanını dün yapan Beyköy Belediyespor Tunaspor karşısında alacağı galibiyete odaklandı.