Düzcespor Pazar günü Düzce'de oynayacağı lider Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan yardımcısı Suat Öztürk esnafımızdan icralar konsunda anlayış bekliyoruz dedi.
Düzcespor ekonomik sorunları aşmaya çalışırken bir yandanda geçmiş yönetimler zamanından Futbol Federasyonu'na olan 405 bin lirayı ödemenin yanı sıra birde yine geçmişten gelen ve Düzceli esnaflara olan borçlar yüzünden icraların gündeme gelmesi yönetimi zor durumda bıraktı.
Kulüp Başkan yardımcısı Suat Öztürk Düzcespor'a sahip çıkan mülki amirlerimizin sayesinde büyük miktarlarda paralar bulundu. Ancak bu paralar her zaman dedeğimiz gibi geçmiş yıllardan kalan borçlara gitti ve taraftarlarımızın istediği gibi kadro kurmakta zorlandık. İmkanlarımızı zorlayarak oluşturduğumuz kadronun ligi başarılı bir şekilde bitirmesini amaçlıyoruz ve onların ödemelerini yapmakta bile zorlanıyoruz. Bizim önümüzdeki en büyük gengel geçmişten gelen borçlar ve icralar. Bizde ünlü bir iki futbolcuyu Düzce'ye getirebilir daha güçlü bir kadro kurabiridik. Ancak bu borçları ödemek mümkün olmazdı ve federasyondan lisansları çıkartamazdık. O zamanda bu takım lige katılamazdı dedi.
Zor günler geçirdik halen icralar gündemde. Bu icralar yine geçmiş yıllarda Düzce'li esnaflardan alınan hizmet karşılığı olan borçlar bunlarda bize kaldı. Şu anda hiç bir ödeme yapacak durumda değiliz ve esnaflarımızın zor durumda olduğunuda biliyoruz. Değişik alternatiflerle kendilerine önerilerle bazılarına eşya piyangosu teklifinde bulunduk. Bu borç bizim zamanımızda yapılmış borç değil bunu tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz ve esnaflarımızdanda anlayış bekilyoruz. Eşya piyangosundan umduğumuz kaynağı sağlar isek önce Düzceli esnafa olan borçları ödemeye çalışacağız dedi. Diğer yandan Pazar günü Düzce'de grubun lideri Keçiörengücü takımıyla karşılaşacak olan Düzcespor da idmanlar aralıksız olarak devam ediyor. Maltepe deplasmanında galibiyeti kaçıran kırmızı lacivertliler lideri devirmek için sıkı bir antrenman programıyla çalışıyor.
Şıralık tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Düzcespor da teknik heyet ve futbolcular liderden çekinmediklerini bundan önce oydığımız ilk iki maçta üç üç berabere kalmıştı. Bu takımın şansı bize tutmuyor bu kez onları puansız göndermek için terimizin son damlasını sahaya akıtıp taraftarlarımızında yoğun desteği ile sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz dediler.