Yeni sezon kampını Bolu’da sürdüren Düzcespor kamptaki ikinci hazırlık maçında TFF 1.ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor ile karşılaştı. Temsilcimiz sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Kırmızı-Lacivertliler karşılaşmaya Ali Alper Doğan, Hüseyin İriç, Ahmet Üner, Emin Altunay, Muzaffer Özcanlı, İsmail Türk,  Zihni Aydın, Burçak Özkanca, Bedri Evren, Serhat Baştan, Tayfun Yanar 11’i ile başladı.
İlk yarıda etkili bir oyun ortaya koyan Düzcespor gelecek adına olumlu sinyaller verdi. İkinci yarıda 8 farklı ismin görev yapması ile Düzcespor’un oyununda aksamalar gözlendi. Rakip Adana Demirspor dakika 55’te Mustafa ve dakika 72’de penaltıdan Bekircan’ın attığı gollerle karşılamadan 2-0 galip ayrıldı.

Öte yandan oyuna 60.dakikada dahil olan Burak Sarı karşılaşmanın son bölümleri oynanırken rakibine kafa attı. Bu hareketin ardından saha birden karıştı ve iki takım oyuncuları birbirlerine girdi. Olayların yatışmaması üzerine maçın hakemi kalan 10 dakikayı oynatmadan maçı bitirdi.

İki hazırlık maçında da sahadan yenik ayrılan Düzcespor 27 Temmuz Perşembe günü kampın son hazırlık maçında Hacettepespor ile karşılaşacak. Temsilcimiz 28 Temmuz Cuma günü Bolu kampını tamamlayarak Düzce’ye dönecek.    

Haber:Y.SEVER