Geçtiğimiz sezon 3. Lige çıkmak için son haftaya kadar mücadele veren Fakat Ümraniyespor engeline takılan Düzcespor, bu yıl bu hedefini gerçekleştirmek istiyor. Bunun için güçlü bir kadro kuran Düzcespor, hazırlık dönemini de hazırlık maçları ile pekiştirdi. Yaptığı hazırlık maçlarında göz dolduran Düzcespor rakiplerine gözdağı verirken 3. Lig için taraftarlar da umutlandı.
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Düzcespor bugün seyircisi önünde yine BAL ekiplerinden Manisa Belediyespor’u ağırladı. Maça iyi başlayan Düzcespor maçın 16. Dakikasında Seray’ın attığı golle 1-0 geri düştü.

Morali bozulan Düzcesporlu futbolcular kendini toparladı fakat ilk yarıdan başka gol sesi çıkmayınca Düzcespor soyunma odasına 1-0 mağlup gitti. İkinci yarıya iyi başlayan taraf Düzcespor’du. Yaptığı ataklarla oyunu elinde tutmaya çalışan Düzcespor, dakikalar 52’yi gösterdiğinde Adem’in golüne engel olamadı ve 2-0 geriye düştü.

Bu golün ardından Düzcespor, bir an önce gol bulabilmek için ataklarını sıklaştırdı. Fakat yapılan atakların dönüşü yine kötü oldu. 63. Dakikada Ergün skoru 3-0’a taşıyan golü Düzcespor ağlarına bıraktı. Maç yapılan karşılıklı ataklarla devam etti ve maçta başka gol olmayınca Düzcespor sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Haber; R. BAL