Düzcespor Kırıkkale galibiyetinin ardından Düzce'de Pazar günü oynayacağı Maltepe maçının hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Üç puanın verdiği büyük moral ve özgüvenle çalışmalarını sürdüren futbolcular Pazar günü Maltepespor'u iyi bir futbolla yenip hem üst sıralara çıkmanın hemde taraftarlarıyla bütünlüşmenin hesaplarını yapıyor. Kalan tüm maçlarımız final niteliğinde diyen Teknik Direktör Alattin Arslan, “Kırıkkale maçı geride kaldı. Sadece bir galibiyet aldık fazla büyetmeyelim ve onu unutup Maltepe'ye odaklanalım. Maltepe maçını kazanmakla da herşey bitmiyor. Önce kazanalım ortaya çıkacak tabloya göre konuşur önlemlerimizi sürdürürüz” dedi.
Takım Pazar gününe yoğun bir tempoda hazırlanırken futbolcular ve teknik heyet ise bize sahip çıkan Belediye Başkanımız İsmail Bayram ve TSO Meclis Başkanımız Nusret Özsoy başta olmak üzere yanımızda bulunan ve desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederiz dediler.
Takımı Kırıkkale'de yalnız bırakmayan bu isimlerin yanına Düzcespor'a gönül veren işadamlarının katılması maç öncesinde soyunma odasına giderek futbolculara moral ve destek vermeleri bekleniyor.
Teknik Direktör Alattin Arslan özellikle taraftarlara büyük görevler düştüğünü belirterek “İç saha maçlarında futbolcuların trübünlerden gelen destek ve coşku dolu tezahuratlarla bizim takımın üstünde değil rakip takıma karşı baskı kurmalarını bekliyoruz. Hep birlikte elbirilği ile bu takımı ligde tutmak adına üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz” dedi. Diğer yandan 5 Nisan tarihinde yapılacak olan kongreye 4 gün kalmasına rağmen halen hiçbir isim grup veya listenin açıklanmaması ise Düzcespor'un geleceği için günübirlik sonuçlara göre hareket edildiğini ortaya çıkıyor.