Düzcespor ile Akçakocaspor yarın yapılacak olan baraj maçında karşı karşıya gelecek. Baraj maçı sonunda ya Akçakocaspor devam diyecek ya da Düzcespor yeniden başlayacak.

 

Geçen sezon Düzce Süper Amatör Küme Şampiyonu Akçakocaspor ile bölgesel amatör ligi 5. Sırada bitiren Düzcespor baraj maçında karşı karşıya gelmiş, büyük bir sürpriz yapan akçakocaspor Düzcespor’u 1-0 yenerek BAL’a yükselmişti. 2012-2013 sezonunda Düzce Süper Amatör Kümede mücadele eden ve namağlup şampiyon olarak ligi bitiren Düzcespor ile, bölgesel amatör ligi 5. Olarak bitiren Akçakocaspor ikinci kez baraj maçı için karşı karşıya gelecek.

 

18 temmuz stadı ve diğer sahaların uygun olmaması nedeniyle maç Bolu şehir stadında oynanacak. Yarın saat 16:00’da oynanacak maç öncesi iki takımda hazırlıklarını tamamladı.

 

 

Düzcespor cephesi

 

 

Akçakocaspor ile baraj maçı oynayacak olan Düzcespor Basın Sözcüsü Orhan Aydın, rakiplerini yenerek adlarını Deplamanlı bölgesel Amatör Lige yazdıracaklarını söyledi.

 

Düzce Deplasmanlı Süper Amatör Ligi puan kaybı yaşamadan şampiyon tamamlayan Düzcespor, Akçakocaspor ile oynayacağı baraj maçının hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Şıralık sahasında baraj maçının hazırlıklarını sürdüren Düzcespor'da tek düşünce maçı kazanmak ve Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lige adını yazdırmak. Baraj maçı öncesi Düzcespor Basın Sözcüsü Orhan Aydın'ın görüşlerini aldık. Basın Sözcüsü Orhan Aydın, rakiplerini yenerek adlarını Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lige yazdırmak istediklerini belirterek, “güçlü kadromuzla ligde puan kaybı yaşamadan şampiyon olduk. İlk aşamayı başarıyla geçtik ve ikinci aşamaya gözümüzü çevirdik. Bajar maçında geçen sene yenildiğimiz Akçakocaspor ile karşılaşacağız.

 

Futbol takımımız hazırlıklarını aralıksız sürdürüyoz. Baraj maçını sahamızın bakımda olması nedeniyle Bolu'da oynayacağız. Futbolcu ordumuza sonuna kadar güveniyoruz. Hedefimiz rakibimizi yenmek ve adımızı Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lige yazdırmak” dedi.

 
Akçakocaspor cephesi
 

 

Hedeflerinin baraj maçını kazanmak olduğunu söyleyen Akçakocaspor Antrenörü Selahattin Bal ise, “ İlk defa katıldığımız Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligde sezona çok iyi bir takım kurarak girdiğimizi düşünüyorum. Fakat oyuncuların uyum süreci yaşamaları, sahamızın olmaması ve bakıma girmesi sonucu adeta göçebe hayatı yaşamamız sonucu ligde istediğimiz sonuçları alamadık. Sahamızda sadece 5 maç oynadık. Her şeye rağmen ligi beşinci sırada tamamladık. Başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Takımda cezalı oyuncumuz yok. Baraj maçını Düzcespor ile oynayacağız. Biz her takıma saygı duyuyoruz, Müsabakanın centilmence geçmesini temenni ediyorum. Geçen yıl nasıl centilmence geçtiyse bu yıl da aynı olması tek dileğim. Şimdiden herkese başarılar dilerim burada Düzce futbolu kazanacaktır. Hiçbir zaman fanatikleşmenin hiç anlamı yoktur. Yoksa Düzce futbolu zarar görür. Tabii ki hedefimiz rakibimizi geçen sene olduğu gibi bir kez daha yenmek ve ligde ikinci senemizi geçirmek”dedi

 

Düzcespor taraftarı koca çınar’ın 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü Bolu Şehir stadında oynanacak olan Akçakocaspor baraj maçına hazır.

 

Otobüs kaldırılacak

 

Düzcespor için büyük önem taşıyan ve kazanan takımın 2013-2014 futbol sezonunda bölgesel amatör futbol liginde oynayacağı karşılaşma öncesinde Düzce caddeleri taraftarlarca asılmış maç duyurular ile doldu. Bu önemli maça çok sayıda taraftarın gitmesi için reklam panolarında duyurular asıldı. Bolu şehir stadında 4 Mayıs 2013 bugün saat 16.00’de oynanacak olan maç için aynı gün Düzce Anıtpark önünden otobüsler kaldırılacak. Maçı gitmek isteyen taraftarların saat 13.00’de Anıtpark önünde hazır bulunmaları istendi.

Haber; H. İŞCAN