Kızılcahamam Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün sahasında oynanan müsabakada Düzcespor kalede Ali Alper; savunmada Bedri, Zihni, Burçak, Tayfun; orta sahada Hüseyin Eriş, Ahmet; sağ kenarda Emin; sol kenarda Serhat; bu dörtlünün önünde İsmail Türk; ilerde Muzaffer şeklinde yer aldı.

Müsabakanın başından sonuna kadar Bugsaşspor üstünlüğü altında geçen karşılaşmada Düzcespor savunma yaparak kalesinde gol görmezken üç pas peş peşe yapmadığı görüldü. Düzcespor savunmada iyi gözükürken hücumda nasıl gol atacağı belirsizliğini korudu. İkinci yarıda birçok oyuncuya şans tanıyan Düzcespor teknik ekibi ikinci yarıda topun arkasına geçerek ikinci 45’i tamamladı.

Düzcespor’un pas yapmakta zorlandığı Ahmet ve Hüseyin Eriş’in orta sahada çok ağır kaldığı görüldü. Düzcespor’un bu sistemle nasıl gol atacak sorusu akıllara gelirken Kemal ve Oktay’ın kadro dışı kalması Düzce ilinde ayrı bir şok etkisi yarattı. 90 dakika içersinde gol pozisyonuna giremeyen Düzcespor için kötü sinyaller çalmaya başladığı görüldü.