Sezona istediği başlangıcı yapamayan ve zor günler geçiren kırmızı lacivertliler, Silivrisporu 11.haftada deplasmanda 2-1 yenerek derin bir nefes aldı. Son 5 resmi müsabakada galibiyet alamayan Düzcespor, Silivrispor'u deplasmanda yenerek alt sıralardan kurtulmak yolunda önemli bir adım attı.
Düzcespor maça İbrahim, Umut, Ünal, Hüseyin, Enver, Furkan, Mehmet Talha, Zihni, Burak, Murat Akgül ve Mehmet Mert 11 ile başladı. İlk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde oynandı. Her iki takımda tempoyu yükseltmekte zorlanınca pozisyona girmekte zorlandı. Düzcespor 10.dakikada Murat Akgül'le bulduğu fırsatı gole çeviremedi. İlk yarının son dakikalarında Düzcespor kalecisi İbrahim'in hatası pahalıya mal oluyordu. Kornerden pozisyona giren ev sahibi Silivrispor sonuç alamayınca devre 0-0 sona erdi.
İkinci yarı daha istekli olan Düzce temsilcisi 67.dakikada Murat Akgül’le öne geçti. 88.dakikada Düzcespor atağında Silivrispor ceza sahasında formasından çekilerek yerde kalan Mehmet Talha takımına penaltı kazandırdı. Penaltıyı gole çeviren Murat Aydın skoru 2-0 yaptı. Maçın uzatma dakikalarında Tolga Aydın farkı bire indiren golü atsa da karşılaşmada başka gol olmayınca Düzcespor grubundaki 2.galibiyetini aldı.

Haber:Y.SEVER