Üst üste alınan yenilgiler Düzcespor'u amatör kümeye doğru sürüklüyor.

Çarşamba günü Aksarayspor ile yaptığı maçı kaybeden Düzcespor, küme düşme tehlikesine girdi.

Düşme hattında bulunan diğer bir takım olan Aksarayspor'a yenilen Düzcespor, puanlamada bir alt sıraya düşünce durumunu zora soktu.

Kulüpte yaşanan maddi sorunlar ve paraları verilmediği için bırakan futbolcuların ardından apar topar oluşturulan yeni takım Klasman ligi başladığından bu yana galibiyet alamadı. Uşakspor'un ligden çekilmesi nedeniyle geçen hafta hükmen galip sayılarak alınan 3 puan ise, Aksaraysporun alt sırasına düşmeye engel olamadı. Ligin başlamasından bu yana Keçiörengücü'ne 1-0, İnegölspor'a 2-1, ve Çarşamba günü de son olarak Aksarayspor gibi zayıf bir takıma da 1-0 yenilen Düzcespor 7. sıraya düştü.

Vali Bülent Kılınç, Ak Parti Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ve İşadamı Sadık Dik'in çabalarının ardından Düzcespor'a maddi kaynak bulundu ancak, bu kezde ligden düşme tehlikesi baş gösterdi.

Düzcespor'da, ligin başlamasından bu yana alınan yenilgiler, sorunun sadece maddi imkanların sağlanması ile aşılamayacağını gösterdi. 22 Mart Pazar günü Keçiören Belediye ile oynayacak olan Düzcespor'da galibiyet alınması yönünde bütün umutlar futbolculara bağlı.