Düzcespor yarın saat 13,30 da bursa deplasmanında Orhangazispor ile karşılaşacak. Düzcespor'un Keçiörengücü karşısında oynadığı futbol ne yazık ki umut verici bir görüntü vermedi. Ayrıca Furkan kırmız kart, kaleci Ömer'de sarı kart cezalısı. Düzcespor'da tekrar kırmızı kart görülmeye başladı. Orhangazispor'da da işler riskli görünüyor. Bu nedenle mutlaka üç puan almayı hedefleyen Orhangazispor bu maça asılacak. Çok önemli olan maçta Düzcespor taraftarlarınında desteği bekleniyor. Pazar günü kaybedilen maçın ardından önemi dahada artan orhangazi deplasmanından mutlak galibeyit hedefleyen kırmızı lacivertlilerde teknik direktör metin aydının cezalı ve sakatların yanı sıra kadroda önemli değişiklikler yapması bekleniyor,
Son maçta Düzcespor neredeyse maç boyunca savunmada kaldı ve mağlubiyet aldı. Bu nedenle hataya artık yer yok. Rakip Orhangazispor mutlaka çıkış yakalamak istiyor. Böyle bir takımın karşısında üç pun almak zor. Ancak Düzcespor bu durumun bilincinde ve hırsını sahaya yansıtarak bursada kazanacak güçte.
Keçiörengücü mağlubiyeti Düzcespor'a sadece puan kaybettirmeklede kalmadı. Düzcespor elinde ki avantajıda kaybetti. Daha önceden üstünde olduğu takımlarda maçlara rahat çıkabiliyordu ve kazanması yeterliydi. Çünkü rakiplerin kendisini takip etmesi gerekiyordu. Ancak Düzcespor Keçiörengücü'ne yenildi. Rakiplerinin maç kazanması ile Düzcespor sıralamada da geriye düştü. Artık Düzcespor'un maç kazanıp birde diğer sonuçları beklemesi gerekiyor. Alınan mağlubiyet tek bir alanda etkili olamadı. Bugün oynanacak olan Orhangazispor maçı ise umutların tekrar yeşermesi açısından büyük önem taşıyor. Futbol üç ihtimalli olsada Düzcespor için tek ihitmal ve tek kurtuluşu galibiyet.