Nurettin Zafer sahasında Sakaryaspor U 15 takımıyla karşılaşan Düzcespor U 15 takımı maçta iyi mücadele etmesine karşı sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

Maça Düzcespor U 15 takımı iyi başlamasına rağmen ilk yirmi dakikada gol bulmadı. Maçın 20.dakikasında ilk kalemize gelen Sakaryaspor U 15 takımı bir gol bularak durumu 1-0 yaptı. Bu golün ardından Sakaryaspor 23. dakikada durumu 2-0 yaptı. Bu gollerin şokunu atlatan takımımız ilk yarıda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince devre Düzcespor U 15 takımının 2-0 mağlubiyeti ile bitti. İkinci yarıya çok iyi başlayan takımımız rakip kalede bir gol bularak farkı bire indirdi. Bu golden sonra morallenen Düzcespor U 15 baskı üzerine baskı kurup rakip kaleyi ablukaya almasına rağmen bir türlü aradığı golü bulamadı. Maçın sonlarında rakibin şutu savunmamıza çarparak 3.golü kalemizde gördük. İlerleyen bölümlerde başka gol olmayınca çok nüanslarla Düzcespor U 15 takımı Sakaryaspor U 15 takımına 3-1 yenildi.

Düzcespor Sakaryaspor U16 karşılaşması ise Düzcespor U16 takımının 1-0 öne geçmesine rağmen yediği peş peşe goller sonucunda rakibine 6-1 yenildi.