Düzce’ye ve Düzcespor’a geldiği için heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör İskender Eroğlu  sözleşmesi süresi ile ilgili olarak da altı maçlık periyot bitsin ondan sonra oturup konuşuruz diyerek “ Bu sezon içinde takımı 12-13 kez izleme fırsatım oldu. Bildiğim kaliteli bir takım. Düzcespor’un İyi bir kadrosu olduğunu düşünüyorum. Güzel şeylerin de olabileceğini düşünüyorum. Mutluyum geldiğim için Allah’ım utandırmasın diyorum” dedi.

Öncü Spor servisinin Düzcespor hem play Off hemde Küme Düşmeye yakın puanı olduğu sorusuna Eroğlu tepki göstererek Küme düşme benim olduğum yerde kendi şahsıma yakıştıramıyorum dedikten sonra “ Play Off olarak da matematiksel olarak da 53-55 arası 5. Sırada bitireceğini tahmin ediyorum. 53-55’e ulaşmak için 5 galibiyet bir beraberlikle 53 puana ulaşıyorsun. 55 puana da altı galibiyet alman gerekiyor. Bunların dördünü içeride oynuyorsun. 2 deplasman oynuyorsun. İçeride Kızılcabölük, Altındağ, Van bunların üçü de play off’a asılan güçlü takımlar. Bunlarla içeride oynamayı avantaj olarak görüyorum” dedi.

Osmaniyespor’un maç periyodunun zor olduğunu belirten Eroğlu Osmaniye maçını deplasman olarak görmediği görüşünde olarak sözlerine şöyle devam etti. “ Neden olmasın çünkü takımımız çok iyi, seyirciyi anlatmaya gerek yok. Düzcespor seyircisi benim için inanılmaz bir seyirci. Takımın arkasında bir seyirci. Önce Altındağ maçını bir oynayalım orda puan yapalım görelim kim ne yapmış ne etmiş ondan sonra oturup bir daha konuşalım. Altındağ maçı net maç berabere kalıp kaybedersek sıkıntılı olur. Kazanıp 40 puana ulaştığımız zaman Düzce geliyorum der” dedi.

ÖNCÜ SPOR SERVİSİ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ