Düzcespor Bölgesel Amatör Lig’in 23.haftasında Kıbrıscıkspor’u Bolu Şehir Stadyumu’nda Murat Aydın’ın 4 golüyle farklı geçti. Haftaya Sultangazispor’un bir puan önünde lider giren kırmızı lacivertliler mücadeleye Tuğrul, Ahmet, Zihni, Umut, Serkan, Şerif, Bünyamin, Hakan, Murat, Ümit ve Celal on biriyle başladı.
Rakibini oranla oyunda üstün olan taraf Düzcespor’du. Kırmızı lacivertlilerde goller, 29., 42., 45 ve 49.dakikalarda forvet oyuncusu Murat Aydın’dan geldi ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi. Murat Aydın maçtan önce 7 olan gol sayısını 11’e yükselterek 9 golle takımın en golcü oyuncusu durumunda olan Ali Tayfun’u geride bıraktı.
İkinci yarının 75.dakikasında Düzcespor taraftarları arasında yaşanan arbedeye güvenlik güçleri biber gazıyla müdahale etti. Karşılaşmaya yaşanan olay nedeniyle bir süre ara verildi.

Düzcespor’un şampiyonluk yolundaki takipçisi Sultangazispor deplasmanda Avcılar Belediye’yi 5-0 yendi. Grubun diğer maçlarında ise Dikilitaş Kütahyaspor’a 0-1, Karasuspor deplasmanda Serdivanspor’a 5-1, Arifiye Kalaycıspor Eskişehir Demirspor’a 2-1 yenildi. Çıksalınspor ise Dumlupınar’la 1-1 berabere kalarak Kütaya’da bir puana razı oldu. 

Haber:Y.SEVER