Düzcespor Bölgesel Amatör Lig 3. Hafta maçını yarın Tosya deplasmanında oynayacak. İlk iki maçında aldığı galibiyetle ligin güçlü ekipleri arasında olduğunu kanıtlayan temsilcimiz yarın alacağı galibiyetle liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Hafta içinde yaptığı çalışmalarla maça hazırlanan temsilcimizde ilk iki haftada aldığı galibiyeti unutarak bu maça odaklandı.
Tosya Düzcespor’u bekliyor
15 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 14:30'da Kastamonu Hasan Doğan Tesislerinde oynanacak karşılaşma öncesinde Tosya ekibi çalışmalarını tamamladı. Tosya Belediyespor'da Mustafa'nın hafif sakatlığı bulunuyor.
Karşılaşma öncesi konuşan Teknik Direktör Nezir Öztürk, "Bu hafta sahamızda ligin en iddialı takımlarından birisi olan Düzcespor ile oynayacağız. İlk iki haftayı lige ısınma olarak değerlendiriyoruz. Bu karşılaşmadan alacağımız bir üç puan ligdeki geleceğimiz açısından oldukça önemli. Oyuncularıma güveniyorum. Bu hafta suni çimde oynayacağımız için dünkü idmanımızı maçın oynanacağı sahada gerçekleştirdik. Bu akşam yapacağımız idmanla çalışmalarımızı bitirip maç saatini beklemeye başlayacağız. Tüm seyircilerimizi Cumartesi gün Kastamonu'ya takımımızı desteklemeye davet ediyorum." dedi.
Taraftar Deplasmana Otobüs İstiyor
Taraftar ise deplasman maçlarında Düzcespor’u yalnız bırakmamak için otobüs kaldırılması talebinde bulunuyor. İnternet sitemize yazan bazı taraftarlar Düzcespor’u deplasmanda yalnız bırakmamak için yönetimden hiç olmazsa bir otobüs kaldırmasını istiyor.

 

Haber; R. BAL