BAL'ın 17.hafta mücadelesinde Düzcespor Eskişehir Sağlıkspor'u sahasında 2-1 yenmiş lider Kütayhaspor'un evinde Çıksalınspor'a kaybetmesinin kırmızı lacivertliler grubunda zirveye çıkmıştı. Takımın önemli ismi ikinci kaptan Celal Berber 2-1'le kazanılan Sağlıkspor mücadelesinde klas bir gole imza atarak galibiyette büyük pay sahibi olmuştu.

Celal, Antrenör Mustafa Yıldırım'a takımın son durumu hakkında önemli bilgiler verdi. 'Düzcespor şampiyon olacak' diyen Celal şunları söyledi. “Takım içinde arkadaşlık üst seviyede. Çok çalışarak liderliği yakaladık. Liderliği bırakmak istemiyoruz. Kalan 9 maçımız var ve hepsi birbirinden zor müsabakalar. Maçlara tek tek bakmamız gerektiğini biliyoruz. Her hafta ayrı bir heyacanın olduğu Bölgesel Amatör Lig'de taraftarlarımıza, maçın sonuna kadar bizleri destekledikleri için minnettarız. Biz bu desteğin karşılığını taraftarlarımıza şampiyon olarak hediye edeceğiz. Düzcespor bu ligi hak etmiyor. Daha üst liglerde mücadele etmemiz gerekiyor.”

Tecrübeli oyuncu Celal ayrıca taraftarlardan maçın son bölümüne kadar takımlarını desteklemelerini takımın bu oyuncu grubuyla ve teknik ekiple, Düzce'yi şampiyon olarak bir üst lige çıkaracakları ifade etti.


Haber:Y.SEVER