Düzcespor Cumartesi günü 18 Temmuz stadyumunda Şile Yıldız karşısına çıkarken şehrin takımına sahip çıkmasını istendi. Düzcespor, Şile Yıldızı maçının tüm hazırlıklarını yaparken maç saatini beklemeye başladı.

 

Düzcespor maç saatine kadar kendi tesislerinde kampa girerken Düzcespor teknik direktörü Adem Neboğlu çift kalede bir çok oyuncuyu ilk 11’de denerken Şile Yıldız maçında kalede Furkan savunmada Enver, Oğuzhan, Doğancan, Kadir orta sahada Bulut, Yusuf, Metin, Nevzat ve Barış ileri uçta ise Ömer Faruk tertibi ile çıkması bekleniyor. 



Hafta arasında oyuncular hırslı ve moralli gözükürken Yönetim kurulunun son maçın primleri ve maç başı ücretlerinin verdiği öğrenildi.



Düzcespor son yedi maçında 4 galibiyet 3 beraberlik alarak 15 puan topladı. Düzcespor rakip ağları 24 kez havalandırırken kalesinde 16 gol gördü. Düzcespor Şile karşısında alacağı bir galibiyet ile puanını 37 yapacak.



Düzcespor Kırmızı şimşekler taraftar derneği Şile maçında yerini alacağı açıklanırken hep birlikte stadın dolmasını istediler. Düzcespor bu müsabakayı oynadıktan sonra  19-02-2020 Çarşamba günü İstanbul Sultanbeyli Belediyespor deplasmanına çıkacak.