2016-2017 futbol sezonu görkemli bir yürüyüşle başladı. Düzcespor’un sezon açılışında farklı partiden siyasilerinde yan yana yürümeleri gurur verdi. Düzce Belediyesi önünden kortej eşliğinde başlayan yürüyüşe, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun, siyasi parti temsilcileri, idareciler, futbolcular ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş Anıtpark'ta son bulurken, Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun ve futbolcular Atatürk Anıtı'na çelenk sundular.


18 Temmuz Stadyumu’nda devam eden programa Vali Ali Fidan’da katıldı. Vali Fidan, Düzcespor’un üst lige çıkacağına inancının tam olduğunu söyledi.  Fidan şöyle konuştu;  “Yeni sezonun başta Düzcespor olmak üzere tüm spor camiasına ilimize ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah Düzcespor bu sene yeni yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcularıyla şampiyonluğa hazır. Bizlere düşen görev ise her zaman saha içinde, saha dışında onların yanında olmak, onları desteklemek . Bütün Düzcelilerin ortak sevgisi ortak değeri. Hepimiz için çok kıymetli ben inanıyorum ve güveniyorum. İnşallah yeni yönetimimizle, teknik heyetimizle, futbolcularımızla bu sene coşkulu bir futbolla başarıya ulaşacağız ve bir üst lige çıkacağız. Buna inancım tam. Düzce' de zaten daha üst liglerde oynamaya laik bir il. Bu potansiyelimiz var. Ben bu sene bu başarıyı yakalayacağımızı görüyorum. Yeni sezonun yönetimimize teknik heyetimize sporcularımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız ve belasız bir lig diliyorum.”



Keleş’ten çağrı; “bu sezon Düzcespor'un sahası hiç kapatılmasın”

18 Temmuz Stadyumu’nda konuşma yapan isimlerden biri de Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’ti. Keleş; yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını isteyerek başladığı konuşmasında şunları kaydetti; “Düzcespor kulüp yöneticileri başta Mehmet Saygun kardeşimiz olmak üzere sizler Düzcespor'un yönetim kurulusunuz ama burada gördüğünüz herkes, ben dahil tüm Düzceliler aslında Düzcespor'un yönetim kurul üyesidir. Hepimiz sizin yanınızdayız, arkanızdayız ve her zaman hizmetinizdeyiz. Sevgili Düzcespor taraftarları 4. grup olan ve asli unsur olarak sizlerde her zaman Düzcespor'u desteklediniz her zaman yanlarında oldunuz. Sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Aslında sizler olmazsanız hiçbir şeyin anlamı yok. Var olduğunuz sürece her şeyin anlamı ve değeri var ama birşey de söylememe müsaade edin lütfen. Bu sezon Düzcespor'un sahası hiç kapatılmasın. Bu centilmenliği bu hoşgörüyü bu ev sahipliğini ve inceliğini bu sezon gösterelim lütfen. Düzce'ye yakışır bir şekilde bu sezonu kapatalım ve bu takımı bir üst lige yolcu edelim. Bir kez daha hayırlı uğurlu olsun Allah inşallah bizi hedefimize ulaştırsın.”


Saygun’dan birlik beraberlik mesajı…

Düzcespor Kulüp Başkanı Mehmet Saygun konuşmasında birlik ve baraberlik mesajı verdi. Saygun şöyle konuştu; “Başlangıçta Düzce'nin kendi evlatlarıyla çıkılan bu yolda gün geldi başarı beklerken başarısızlıklar yaşandı ve bugünlere gelindi. Ben dün dünde kaldı diyorum. Düzcespor'un şahlanması gerçekleştirmeye biz talibiz, bu gaye ile yola çıktık ve buna inandık. Gençlerimizin abisi olmaya hazırız. Sporda bütün birleştirici unsurlar bir vesiledir. Biz önce iyi futbol oynayacak bir ekip kurarak ekibimizi iyi yöneterek centilmen bir takım olarak Düzce'nin sembolü olacağız. İçerde birleştirici dışarıda başarılı heyecanlı oyuncu ve sporcusuyla örnek centilmen yönetimiyle birlikte önce dikkate değer sonra hedefe koşan ve nihayetinde laik olduğu yere ulaşmış Düzcespor olarak sizlere bir başarı armağan etmeye talibiz. Bu sözü önce kendimize verdik. Sevgili Düzce siz yanımızda olursanız bu mümkün. Sizleri her maçımıza bekliyoruz. Geçmişte görev yapmış yöneticileri bu aile çatısı altında birlik olmaya bekliyoruz.”







Haber;
 Ş. ÇAKIR