Aydın yeni transferler ile ilgili; "Şu anda 10 tane Düzceli futbolcu var. Altı yabanı futbolcu ile de görüşmeler sürerken 1. ve 2. Amatörden 5-6 futbolcu ile ilgilenilmekte olup antrenmanlara çıkarılması ve denenmesi ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir." Dedi.

Düzcespor‘un elinde 7 tane 27 yaşından büyük futbolcu olduğu için küçük de olsa problem oluştuğunu ve önümüzdeki günlerde 3 futbolcunun gönderilmesinin gündeme gelebildiğini belirten Aydın, “Türkiye'deki tüm amatör kulüplerin yeni yasa ortak sıkıtıları oldu. Tüm amatör kulüpler transperlerini yeniden gözden geçirmek durumunda kalacaktır. Düzcespor kulübü olarak federasyona gerekli müracaatımızı hafta içi yapacağız. Geçtiğimiz hafta Topuk Yaylası Fenerbahçe Spor Kulübü Tesisleri'nde Düzcesporun kamp yapması ile alakalı müracaatlarımız yapılmış olup eski yöneticilerden Selahattin KUDU'nun takibinde devam etmektedir. Anlaşma sağlaması halinde kamp ve antrenmanlar FB Topuk Yaylası tesislerinde başlayacaktır.“ Vurguladı.

Işte Düzcespor’un transfer listesi;

Hüseyin Tarık İNAN
Salih İZMİR
Adem ALKURT
Beymen Behlül SEYMEN
İbrahim KUMCU
Osman ATAY,
Tuna

Beyköyspordan, Serdar, Selim, Soydan, Kaynaşlıspor‘dan İlhan, Saim, Ahmet, Alaplıspor’dan Selçuk, sözleşmelerini yenileyenler; Arda, Kubilay, Harun, Serkan, Cüneyt.

Haber; A. N. KAYA