Düzcespor trasnsferin son gününde üç yeni futbolcuyla anlaşma asğladı ve kadrosunu güçlendirdi.
Yapılan transferlerden biri Zeytinburnuspor'dan Durmuş Ali Öz. 1982 İstanbul doğumlu olan Durmuş Ali İzmirspor'da profosyonelliğe geçti. Ispartaspor ve Göngören Belediyespor'da oynadıktan sonra Küçükköyspor'a transfer oldu, Burada iki sezon geçiren Durmuş Ali Darıca Gençlerbirliği'ne, daha sonrada Turgutluspor'da oynadı. Beylerbeyispordada oynayan öz daha sonra yine eski takımları olan Tugutluspor ve Küçükköyspor 'a döndü Son olarak Zeytinburnuspor'da görev alan Durmuş Ali Düzcesporlu oldu.
Bir değir transfer 1987 İzmit doğumlu olan Metin Erol Kocaelispor'dan transfer oldu. Yeniköy Beledyespor'da filiz lisanslı olarak başladı ve Amatör'de yine aynı takımda devam etti. Porfosyonelliğe ise Kocaelispor'da geçti. İki sezon kocaelisporda oynayan Metin Gölcükspor'a gitti. Gölcükspor'dan Orhangazi Gençlerbirliği'ndede oynadı ve Tekrar eski takımı Kocelispor'a geçen Metin erol Düzcespor ile yapılan anlaşma sonucu takıma dahil oldu.
Düzcesporun son transferi kaleye oldu ve erciyesspordan Kaleci Mustafa Erol alındı. Anlaşmaya varılan kaleci Mustafa sezon sonuna kadar kalacak.Teknik heyetin tavsisyesi üzerine alınan kaleci Mustafa görev verilmesi halinde maçlarda yer alacak.
Düzcespor kulübü ara transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı üç futbolcuyla birlikte kadrosunu dahada güçlendirdi ve zirve umutlarını artırdı.