Oynadığı son 5 maçta tek galibiyet alarak play-off potasında büyük avantaj kaybederek 5.sıraya kadar gerileyen Düzcespor, 27.hafta mücadelesinde Kemerspor ile karşılaştı. 25.haftada oynanan Bayrampaşa maçında çıkan seyirci olayları nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşma Öncü RTV’nin sosyal medya hesabından da canlı olarak yayınlandı.

Karşılaşmaya kötü başlayan ve 2-0 mağlup duruma düşen temsilcimiz ikinci yarıda işleri tersine çevirdi ve çok gol kaçırdığı maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı.
Karşılaşmayı Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün ve 2.Ağır Ceza Reisi Ferhan Acar da tribünden takip etti.



Düzcespor karşılaşmaya Alper, Hüseyin, Serhat, Buğra, Bedirhan, Kemal, Tayfun, Zihni, Burçak, Enver ve Oktay 11’i ile başladı.

Düzcespor henüz 6.dakikada talihsiz bir golle maça adeta 1-0 geride başladı. Enver topu kendi ağlarına yolladı. 19.dakikada fark 2'ye çıktı. Sağ kanattan gelen rakip takımda Sevcan'ın ortasında arka direkte topla buluşan Deniz rahat pozisonda topu ağlara yolladı ve skor 2-0 oldu. Bu dakikadan sonra çok sayıda pozsiyona giren Düzcespor golü bir türlü bulamadı. 35.dakikada Oktay’ın frikik vuruşunda da top direkte patlayınca ilk yarı rakip takımın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda baskılı oyununu sürdüren Düzcespor çok sayıda pozisyona girdi. 57.dakikada Serhat'ın ara pasında Hayrettin topu çok güzel sürdü. Kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yerden vuruşunda top ağlara gitti. Düzcespor farkı 1' e indirdi. 76.dakikada Buğra nefis bir vuruşla beraberliği getirdi. Hayrettin soldan ortaladı. Buğra penaltı noktasının biraz önünden vole ile topu ağlara yolladı. Skor 2-2’ye geldi. Kalan dakikalarda da pozisyonlardan bol dönen Düzcespor 1 puana razı oldu.

Bu sonuçla Düzcespor puannı 44’e yükselterek 5.sırada kaldı. Temsilcimiz play-off hattındaki yerini korudu. Düzcespor gelecek hafta grubun son sırasında yer alan Orhangazi Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacak.