Murat Yavuz “Osmaniyespor İzlediklerimin En Kötüsü”
 “Osmaniyespor izlediğim rakipler içinde en kötüsü. Düzcespor’un alt sahasında olan bir takıma mağlup olduk. Rakip deplasman da ilk galibiyetini aldı, Düzcespor alt sıradaki takımlara puan kaybetmeye devam ediyor”

Abdulkadir Kadıoğlu “Sahaya Çıktın mı Her Şeyini Vermek Zorundasın.”
 “Takımın para sıkıntısı var, Gökhan’ın seyirci tarafından çağırılması var, Gökhan’da para alamıyor, onun da sıkıntısı var. Peki, Gökhan’ı niye çağırıyor seyirci diğerlerini çağırmıyor, alacaklar konusunda haklılar ama sahaya çıktın mı her şeyini vermek zorundasın. Karakter Gökhan’ın koyduğu karakterdir. Kadir’in, Sabutay’ın, Enver’in koyduğu karakterdir. Sahaya çıktıysan her şeyini ver kardeşim. Çık oyna yâda ben çıkmıyorum de”

Murat Yavuz “Motivasyonun Yoksa Hocana Söyle Beni Oynatma de”
 “ Futbolcu kardeşlerimizin iyi niyetinden şüphemiz yok, bakıyorsun tüm liglerin maddi sorunu var. Düzcespor formasını giyip sahaya çıkmışsın, motivasyonun eksikse hocana söyle, beni oynatma de, hazır değilim de. İsmail Köse ne oynadı bana söyler misin. Yetenekli dedik, kabiliyetli dedik, iyi bir ayağa sahip dedik”

Abdulkadir Kadıoğlu “Memleketimin Takımına İhanet Ediyorsun.”
”Sen bu şekilde oynuyorsun benim memleketimin takımına ihanet ediyorsun. Bu kadar gamsızlık umursamazlık olmaz”

Murat Yavuz  “Düzcespor Küçümsenecek Bir Takım Değil “
 “Düzcespor küçümsenecek bir takım değil, sahadan çıkıyorsun serzenişin var saha da yoksun. Oyuna girmek isteyen kardeşin seni bekliyor, Oyuna giren Tunahan bekledi bekledi ne yaptın soyunma odasına girdin, yedek kulübesinde seyir edemez miydin edebilirdin.

Abdulkadir Kadıoğlu “Kendini Kaf Dağında Zanneti”
“Herhalde kendini Kaf dağında zannetti, ilk önce ayakları yere basacak Gökhan, Kadir ve Sabutay gibi mücadele edecek”

Murat Yavuz “Futbolcu Kardeşlerimiz Bu Maçın Değerini Bilemediler”
“Futbolcu kardeşlerimiz bu maçın değerini bilemediler, kazansan neredeyiz, kaybetsek neredeyiz, puanlar birbirine çok yakın, Bu hafta deplasmana gidiyoruz. İlk yarıyı on dördüncü de bitirebiliriz. Maç oynanırken seyircilerin tepkileri oldu bunları da tasvip etmiyoruz. Koltuk atmaları v.s. ama buna sebep olan futbolcu kardeşlerimiz. Sen mücadeleni yap tribün alkışlar. Ben Osmaniyespor’u niye alkışlayıp göndereyim ya.”

Abdulkadir Kadıoğlu “Bu Takımda Çok Düzceli Olsaydı Her Şey Daha Farklı Olurdu. “
“Bu takımda daha çok Düzceli olsaydı her şey daha farklı olurdu. İyi bir alt yapı ile çok kısa sürede yapılması gerektiğine inanıyorum. Biz çocuklarımıza daha güvenmeyi öğrenemedik. Ben bu takımın A’dan Z’ye Düzceli olması taraftarıyım, maraton tribününde taraftarlarla beraber oturan siyasileri seçimden sonra da bekliyoruz”

Murat Yavuz “Salih Sefercik’e Yakıştıramadım.”
“ Orta sahanın yükünü taşıyan tecrübeli Salih Sefercik’e ben yakıştıramadım kısa süre içerisinde iki sarı kart görerek oyun dışı kalmasına, çok basit bir sarı kart, hakemi fiziki olarak çekti. Kural olarak sarı kart, rakip faul kullanacak hala itiraz ediyorsun, Van’a gitmemek için mi yaptı diyeceğim ama yine de hakkına girmek istemem ”

Abdulkadir Kadıoğlu “Salih’in Hırsına Yenildiğini Düşünüyorum”
“Salih önemli bir oyuncu Salih’in tecrübesine kırmızı kart yakışmadı, hırsına yenildiğini düşünüyorum. Salih gibi tecrübeli futbolcuların bu hatayı yapmaması gerekirdi.”

 Murat Yavuz “ Düzce Belediyesi Düzcespor Üzerinden Elini Çekmeli Mi?”
 “Düzce Belediyesi Düzcespor üzerinden elini çekmeli mi ?. Futbolu seven fakat bir araya gelmekte zorlanan birçok iş adamı, iş insanı var, organize sanayii de yöneticilik yapan kişiler rahatlıkla bir araya gelip Düzcespor’u ele alması zor değil. Fakat birliktelik sağlamak kolay değil, sağlandığında da başaramayacak bir şey yok. Belediye’ye tabi ki teşekkür ediyoruz. Takıma sahip çıkması, yalnız bırakmaması, mali açıdan verdiği destekler var. Fakat yönetim kurulunda yer almaması gerekiyor çünkü omuzuna çok yük aldı”

Abdulkadir Kadıoğlu “ Faruk Türkseven Abimiz Düzcespor’a Yakışan Bir Başkan Olur. “
“Faruk abi Düzcespor’a yakışan bir başkan olur, Kim alacak söyleyeyim, Servet Sivrikaya, Haşim Altan’lı, iki üç tane Düzcespor’u kaldıracak insan”

Murat Yavuz “Özgür Sağlam Olağanüstü Genel Kurul Kararı Alır Duyurursun”
“İnşallah diyelim. Özgür sağlam olağanüstü genel kurul kararı alırsın, duyurursun, belki de yönetimi güncellersin, yapamayacaklar yerine yenilerini takviye edersin. Para bulma konusun da Sayın Valimize, belediye başkanımıza, siyasi partilerin il başkanlarına hatta 31 Mart’taki seçimde aday adaylarına da çok görev düştüğü kanaatindeyim. Her şey Düzcespor için. Eğer önlem alınmazsa sezon sonu küme düşersek Allah korusun çok geriye gideriz.”
 
Abdulkadir Kadıoğlu “Özgür Başkan Biran Evvel Kongre Kararı Almalı”
“Özgür başkanın sıkıntılarını atlatabilmek için elinde güç yoksa, biran evvel kongre kararı alması spor hayatı için çok önemli. Bu takım küme düşerse Özgür Sağlam ismini kimse unutmaz. Eğer alamıyorsa kendisine yazık etmesin. Çok düzgün bir insan, Benim gözümde çok kıymetli bir insan. Kendisi tek başına üstesinden gelmeye kalkmasın biran evvel kongre kararı alsın.  Faruk abi, Servet abi gibi güçlü dört beş kişi ile güzel günler görebiliriz. Abdulkadir Pandul gibi abilerimizi Düzcespor’a bekliyoruz. Spora destek veren abilerimizi göreve bekliyoruz.

Murat Yavuz” Transfer Yasağına Girersek Paraşütsüz Düşeriz”
“ Biz Düzcespor’un yanındayız! ne arkasında ne de önündeyiz. Ben çarenin olağanüstü genel kurul kararında olduğunda düşünüyorum. Bizi bekleyen bir tehlike var eğer ki bizim transfer tahtamız TFF de kapanırsa geçen seneki yönetimin düştüğü hatanın aynısına düşersek tehlike bizi bekliyor. Düzcespor’dan alacağı olan arkadaşlar TFF’ye başvurularını yapmıştır bu sayının 11-13 kişi olduğu söyleniyor. Bu rakam az bir rakam değil, işin içine avukatlar giriyor avukatlık masrafları giriyor v.s. bu düzcespor’un kasasından çıkacak. Transfer yasağına girersek Allah korusun ekibimiz tabiri caizse paraşütsüz düşer. Alt yapı takviyesi ile çıkmak gibi düşünce var, alt yapı ile biz bunu bir kere yaşadık. Burada Zafer Göncüler hocamızı anmış olalım sevgilerimizi iletelim, genç bir ekiple ne şartlar altında ligde kaldığımızı unutmadık 2008-2009 sezonuydu. Futbolcu kardeşlerimiz çok özveriliydi fakat futbol sahada oynanıyor”

Abdulkadir Kadıoğlu “ Belediye Bu İşe Sebebiyet Verdi Belediye Temizlemek Zorunda, Düzcespor’un Niye Spor Okulları Yok?”
“Borç belediyenin haricinde hiç kimsenin temizleyebileceği borç değil. Belediye bu işe sebebiyet verdi belediye temizlemekle yükümlü. Belediye haricinde diğer insanlarında başkan olamamasının sebebi de bu. Gerçekten ağır bir borç yükü var. Ondan sonraki de Faruk abi gibi çok değerli, Servet abi gibi bu tür insanların bir arada olarak bu yükü güçlü dört beş kişinin birlikte çekebileceği bir Düzcespor yönetimi oluşturularak mükemmel günleri bu şekilde yaşayabiliriz. Belediyenin içinde olmasa da her zaman desteği gerekiyor. Düzcespor’a gelir getirmesi açısından bir şey merak ettim. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray spor okulları var burada şahsa ait spor okulları var. Düzcespor’un niye spor okulları yok. Bütün imkanları var Düzcespor’un . Biz niye Düzcespor Spor Okullarını kurmuyoruz. Buraya kayıt yapan çocukların Düzcespor da oynaması daha kolay değil mi bu geliri niye değerlendirmiyoruz. Bizim spor okullarını kurmamız lazım” şeklinde yorumladılar.
SPOR SERVİSİ

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8