Düzcespor Süper Gençler Takımı'nda, bayramda oyunculara izin verilirken, boş olan hafta da da Düzcespor B Gençler takımıyla hazırlık maçı yaptı. Soğuk ve sisli havaya rağmen antremanlara yoğun bir tempoda devam edildi. Oyuncular deplasmanda yapacakları maç için iyi hazırlanırken, geçmiş maçlarda yaşanan şansızlıklara artık son noktayı koymak istiyor.

Son dönemlerde yaptığı maçlarda hakemlerin de azizliğine uğrayan Düzcespor Süper Gençler Takımı, bütün olumsuzluklara karşı en iyi şekilde mücadele etmeye hazırlanıyor. Takımda cezalı Semih'in dışında eksik bulunmuyor. Büyükşehir Belediyespor ise aldığı 2-1 Gebzespor galibiyetiyle çıkışa geçerken, bu çıkışın Düzcespor Süper Gençler Takımıyla da devam ettirmek istiyor. Büyükşehir Belediye aldığı 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 10 puan ile 10.sırda bulunuyor.

Attığı 16 gole karşılık kalesinde 25 gol yiyen Büyükşehir Belediyespor, temsilcimizle yapacağı maçı aldığı taktirde alt sıralardan kurtularak orta sıralara yükselmek için büyük ölçüde avantaj yakalayacak. Düzcespor Süper Gençler Takımı, Büyükşehir Belediyespor ile 21 Aralık Cumartesi Günü saat 13:30'da karşılaşacak.