Süper Gençler geçen hafta Kocaelispor karşısında uzatma dakikalarında yediği golle maçı kaybetmenin şokunu üzerinden atmış görünüyor. Futbolcular Darıca Gençlerbirliği maçına konsantre olmuş durumda. Takımda disiplinli bir çalışma içerisinde idmanlara devam ediliyor.

Oyuncuların azmi Antrenör Kenan Özen'i memnun ediyor. Antremanlar da kıran kırana mücadele gösteren oyuncular Darıca Gençlerbirliği maçına çıkmak için sabırsızlanıyor. Düzcespor Süper Gençler Antrenörü Kenan Özen, Kocaelispor maçında eksikliklere rağmen iyi mücadele ettiklerini, kendi hatalarından dolayı gereksiz gol yediklerini söyledi. Semih' ten de yeterince faydalanmadığını belirten Kenan Özen, ilk seneleri olması nedeniyle zorluk çektiklerini ifade etti. Arslanlar arasında mücadele ettiklerine değinen Düzcespor Süper Gençler Takımı Antrenörü Kenan Özen, Darıca Gençlerbirliği' nin kendilerine denk bir takım olduğunu belirtti.

Darıca Gençlerbirliği'nin oynadığı 8 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyeti bulunuyor. Darıca Gençlerbirliği topladığı 8 puanla 9. sıra da yer alıyor .