Önümüzdeki hafta ise Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Düzcespor Süper Gençler Takımı geçen hafta oynanan ve 2-2 berberlikle sonuçlanan Gebzespor maçını geride bıraktı. Maça iyi başlayan ve ilk dakikalarda rakibine de üstünlük kuran Düzcespor Süper Gençler Takımının maçın başlarında kazandığı iki penaltı pozisyonunda hakem oyunu devam ettirdi. En iyi oyunlardan birin oynayan Düzcespor Süper Gençler Takımı maçı tek kaleye çevirdi.

30. Dakikada kornerden Semih’in attığı golle de 1- 0 öne geçen, ve yine üstünlüğünü sürdüremeyen Düzcespor Süper Gençler Takımı uzatma dakikalarında 45+2’ Gebzespor’un serbest vuruşunda oyuncusu Serkan’nın golüne engel olmadı. İlk yarı 1-1 biterken hakemin Düzcespor Süper Gençler Takımı lehine olan pozisyonların da oyunu devam ettirmesi oyunda gerginliği artırdı.

İkinci yarıda da iyi oyun sergileyen Düzcespor Süper Gençler Takımı rakibin oyunundan çok hakemin verdiği kararlarla uğraşmak zorunda kaldı. Mücadeleyi bırakmayan Düzcespor Süper Gençler Takımı, maçın 90 dakika olduğunu ispatlarcasına uzatma dakikalarında serbest vuruşta, oyuncusu Hüseyin ile golü bularak maçın 2-2 berabere bitmesini sağladı. Maçtan sonra her iki takımın oyuncuları hakeme giderek itirazlarda bulundular.