Düzcespor, bir sezonun finaline geldi. Hemde öyle bir final ki Düzcelilerin gözlerine bu gece uyku girmeyecek. Bu sezon birçok zorlukların üstesinden gelen kırmızı lacivertliler muhteşem bir başarı öyküsünün son halkasında Avcılar Belediye engeli aşıp mutlu sona ulaşmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Düzce halkı yıllardır yaşanan sıkıntıları yarın kazanılacak şampiyonlukla unutmaya çoktan hazır. Taraftarlar kazanılacak şampiyonluğun havasına haftalar öncesinde girdi. Şehrin dört bir yanını bayraklarla donattı. Düzcespor'la yatıp Düzcespor'la kalktı ve o büyük gün geldi çattı. Düzcespor yarın Avcılar Belediye kalesine hakemin ilk düdüğüyle taraftarının muhteşem desteğini arkasına alarak şampiyonluğa olan özleme son vermek için saldıracak. Düzcespor sevdalıları Koca Çınara olan sevdalarını anlattıkları dizeleri hep bir ağızdan tek ses olarak haykıracak.

Deplasman maçlarında yağmurda çamurda hep destek tam destek diyerek zaman zaman yaşadığı sıkıntılara aldırış etmeyen taraftarlar yarın hak ettikleri almaya gözleriyle şahitlik edecek. Düzcespor mutlak galibiyet parolasıyla oynayacağı maçı kazanarak gelin gibi süslenen stadında şampiyonluk turu atacak. Bunu biz değil büyük Düzcespor taraftarı söylüyor...

Haber:Y.SEVER