Geçtiğimiz hafta deplasmanda Yeni Altındağ Belediyespor’u 90.dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup eden ve zirve ile farkı 7’ye indiren Düzcespor kendi sahasında Ofsporu ağırladı. Son 7 haftadaki yükseliş ve zirve ile farkın azalması sonucu kırmızı-lacivertli taraftarlar tribünleri doldurdu.

Düzcespor karşılaşmaya kalede Çağrı, savunmada Enver, Burçak, Tayfun, Zihni orta sahada Furkan, Buğra, Oktay, Hüseyin, Serhat ileride Bedirhan 11’i ile başladı.
Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Düzcespor oldu. 15.dakikada 15 dakikada orta sahanın kendi yarı sahasına bakan kısmından kazanılan serbest vuruşu paslaşarak kullanan Düzcesporlu oyuncular sol kanattan Ofspor ceza sahasına gönderdikleri topla Serhat'ı buluşturdular. Serhat sol çaprazdan yerden etkili bir vuruşla Düzcespor'u 1-0 öne geçirdi.



İlk yarının ortalarına doğru başlayan yoğun yağış sonrası oyunda tempo düştü. Çok sayıda duran top şansı kazanan iki taraf da bunları değerlendiremeyince ilk yarı 1-0 Düzcespor üstünlüğü ile sona erdi.



İkinci yarıda ağırlaşan zemin ve galibiyeti koruma içgüdüsü ile Düzcespor oyunu daha çok kendi yarı sahasında kabul etti. Buna rağmen net pozisyonlara giren taraf yine kırmızı-lacivertliler oldu.

49.dakikada sağ kanattan Düzcespor'un kullandığı serbest atışta top ceza sahası ön çizgisinde Düzcesporlu oyuncularda kaldı. Yapılan vuruşta top yan direkten döndü. Dönen topa sol çaprazdan bir kez daha yapılan vuruş auta gitti.



68.dakikada Düzcespor kontraatağa çıktı. Sağ kanattan Enver'in yerden ceza sahasına gönderdiği pasta Bedirhan topu kontrol etti. Yerden vuruşunu yaptı top sol direğin yanından dışarı çıktı. Mutlak gol kaçtı.
Kalan dakikalarda gol olmayınca Düzcespor 1-0 galip gelerek kritik br 3 puanı hanesine yazdırdı. Düzcespor bu galibiyetle puanını 30’a yükseltti. İkinci sıradaki yerini sağlama alan temsilcimiz liderle olan puan farkının açılmasına izin vermedi.



Düzcespor gelecek hafta ilk yarının son maçında deplasmanda Erbaaspor ile karşılaşacak.