Düzcespor şehir olarak kenetlenmiş durumda. Şehir merkezinde Düzcespor’a destek amacıyla asılan bayraklar Düzce halkını da havaya soktu. Düzce merkezini gezdiğimizde Şehir bayraklarla süslü.

Düzce sokaklarında görüşünü aldığımız esnaf, Düzcespor’a desteğin daha da çok olması görüşünde. Yalnız küçük esnafın değil, büyük esnafların ve iş adamlarının da elini taşın altına koyması isteniyor.

Kırmızı Lacivertlilerin son üç müsabakası kaldı. Bu hafta sonu oynayacağımız Eskişehir Demirspor müsabakası ve Dışarıda Dikilitaş maçı, son olarak da içerde Avcılar Belediyespor maçı oynanacak. Bu müsabakalarda takımımızı hakemin son düdüğüne kadar desteklemek taraftarların görevi. Taraftar bunu yapıyor ancak geçen hafta Bolu ‘da yaşananları esnaf da vatandaş da kınıyor.

Ailece maçlara gitmek isteyen Vatandaşlar, tribünlerdeki olumsuz görüntülerin son olmasını istiyor.“Düzce kenetlendi tek yürek” oldu. Bunu Düzce merkezde yaptığımız röportajlarda, Düzce esnafları söyledi. Ancak Düzcespor takımının “Düzcespor kulübü” olması gerekiyor.  Kulüp de Tesisi, Alt yapısı, sahaları, yönetimiyle kulüp olma yolunda ilerlemeli. Düzcespor için geçici çözümler değil kalıcı çözümler isteniyor.