Başarılı genç teknik adam Mustafa Sarıgül Serik Belediyespor geriden oyun felsefesi geriden oyun kurup kanatlardan orta yapmak içeriye katedip atak sonlandırmak ve 3.bölgede kazandıkları toplarla etkili olmaktı dedi. Düzcespor teknik direktörü Mustafa Sarıgül  geriden oyunu kurduklarında iyi yönlendirip bölge geçişlerine izin vermemeye ve bizim 1.bölgede rakibe faul yapmamayı çalıştıklarını oyunda başarılı olduklarını ve fazla pozisyon vermediklerini rakipten topu kazandığımızda geçiş oyununu iyi oynadıklarını ve pozisyon bulduklarını topun bizde olmasını ve set oyunu iyi yapıp gol bulmayı planladıklarını rakipten fazla pozisyon bulduklarını ifade etti. Başarılı çalıştırıcı Mustafa Sarıgül bunları yaparken final paslarını sonlandırmada biraz dikkatli olabilseydik 3 puanı alıp dönebilirdik dedi.

Sarıgül 4 maçtır gol yemediklerini bunda takım savunmasının ve birlikte hareket etmeye çalışmamızın başarısı var herkes savunmada sorumluğunu biliyor planı da bildiklerinden aksaklıkta sorunu çözebiliyorlar dedi.

ETKİLİ GÜVEN VE GÜÇ VEREN TARAFTARIMIZ VAR

Maçların ertelenmesiyle ilgili konuşan Sarıgül Ülkemizin yaşadığı bu salgın durumu nedeniyle maçların ertelenmesi doğru karardı ancak salgının durumu süreci hakkında devletimizin açıklamalarını bekliyoruz daha sonrasında TFF nin yapacağı açıklamayla liglerine ne zaman nasıl oynanacağı konusundaki açıklamalarını bekliyoruz oyunculara Çarşamba gününe kadar izin verdik Perşembe günü idmanlara başlayacağız dedi. Düzcespor teknik direktörü Mustafa Sarıgül sanırım liglerin Nisan Sonu seyircili başlamasıyla bizim içinde olumlu olur düşüncesindeyim derken 4 maçlarının iç sahada ve etkili, güven ve güç veren taraftarımız var rabbim bu musibetten biran önce bizleri kurtarsın inşallah sağlık bakanlığımızın tüm çalışanlarını gösterdikleri çabadan ve özverilerinden dolayı tebrik ederim dedi. Önceliğimiz yapılan tüm uyarıları dikkate almak ve bu salgından anaz kayıp ve zarar ile kurtulmak olmalı diye ifadeler kullandı.