Düzcespor bulunduğu Şıralık Spor Tesislerini ziyaret eden Vali Bülent Kılınç ve Belediye Başkanı İsmail Bayram Kayyum olarak başkanlığa atanan Beyköy Eski Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz'ı kutladı.

“Başarılı olmaması için hiçbir sebep yok.”

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Vali Bülent Kılınç Mustafa Yılmaz'ı başkanlığından dolayı kutlayarak, “ Mustafa Yılmaz'ın Düzcespor'un başarısı için çalışacağından eminiz. Kendisinin geçmişte hem futbolcu hem de yönetici olarak tecrübesi var. Bu da bizim için artı bir avantaj. Düzce halkı, iş adamları ve resmi kurumlar olarak yapacağımız cüzi yardımlar ile Düzcespor'un ayağa kalkmaması, başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. Bu konuda elbirliği ile çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Düzcespor için çözüm üretmeye çalışacağız

Belediye Başkanı İsmail Bayram ise ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “ Mustafa Yılmaz'ı yeni görevinden dolayı kutluyorum. Düzce'yi spor adına en önemli şekilde temsil eden Düzcespor kimseye muhtaç olmadan kendi imkanlarıyla, kendini götürebilecek hale gelsin, dileğimiz budur. Bu anlamda da biz ciddi şekilde çözüm üretmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.