Düzce içinden ve dışından görüştüğü 13 oyuncuyla anlaşmaya varan Düzcespor son olarak, daha önce Beyköy Belediyespor'da da oynayan Bafraspor'dan sağbek Volkan'la anlaşmaya vardı. Körfez Belediyespor'dan Alpaslan ve Karagümrükspor'dan Adem ile masaya oturan transfer komitesinin büyük ihtimal bu oyuncularla da anlaşma sağlayacağı öğrenildi.

Bu sezon şampiyonluk umuduyla en iyi şekilde takımı kurma çabasına giren Düzcespor geçen sezon takımda top koşturan bazı oyuncuların yanı sıra Beyköy Belediyespor ve Kaynaşlı Belediyespor'dan da oyuncuları renklerine bağladı.

Geçen hafta 13 oyuncuyla anlaşmaya varan Düzcespor son olarak, Bafraspor'dan sağbek Volkan, Körfez Belediyespor'dan Alpaslan ve Karagümrükspor'dan Adem ile anlaşmaya vardı.

Transfer komitesi bazı oyuncular ile görüşmeye devam ederken takıma gelen son transferler şöyle: Geçen sezon Düzcespor'da top koşturan ve orta sahada oynayan Arda, forvet Cüneyt, orta saha Ergin, sağ bek Harun, kaleci Yekta, stoper Kubilay ve stoper Serhat. Beyköy Belediyespor'un geçen sezonki başarılı oyuncuları kaleci Tolga, Selim ve Serkan. Kaynaşlı Belediyespor'dan İlhan. Alaplı Belediyespor'dan Selçuk. Ünyespor'dan kaleci Hüseyin Tarık İnan.Bafraspor'dan sağbek Volkan, Körfez Belediyespor'dan Alpaslan ve Karagümrükspor'dan Adem.

Haber; R. BAL