Düzcespor U 14 takımı ilk kez oynadığı resmi maçta oyuncuların heyacanlı olduğu gözlendi. Maça iki takım da kontrollü oyun anlayışı ile başlarken; Düzcespor U 14 takımı 20. dakikada kalesinde bir gol görüp 1-0 mağlup duruma düştü. İlk yarıda Konya Selçuklu takımı sahada daha iyi gözükürken, devre Konya Selçuklu takımının 1-0 galibiyeti ile bitti.

Kazanılan penaltı kaçtı

İkinci yarı biraz kıpırdanan Düzcespor U 14 takımı 52. dakikada beraberlik golünü kaçırdı. 54. dakikada Konya Selçuklu takımı durumu 2-0 yapmayı başardı. 55. dakikada Düzcespor bir penaltı kazandı fakat penaltıyı gole çeviremeyen Düzcespor U 14 takımı oyuncusu farkı bire indiremedi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca müsabakayı Konya Selçuklu takımı 2-0 kazandı.

“İlk maçlar her zaman zordur”

Maç sonrası haber merkezimize açıklamalarda bulunan Düzcespor U 14 Takımı Teknik Sorumlusu İbrahim Çakmak, oyuncularının ilk resmi maçı olması dolayısıyla çok heyacanlı olduklarını ceza sahasına kadar geldiklerini ama son final paslarında hata yaptıklarını söyledi. Çakmak, son dakikalarda bir penaltıdan yararlanamadıklarını belirterek, “Bu penaltıyı gole çevrilebilseydik beraberlik golü o moralle atılabilirdi.” dedi. Düzcespor Teknik Sorumlusu İbrahim Çakmak son olarak, ilk maçların her zaman zor olduğunu ve lige alışmak gerektiğini ifade ederek lige alışınca daha iyi oyun oynayacaklarını söyledi.

Haber: M. YILDIRIM