Düzcespor Teknik Direktörü Ekrem Al, Mustafa Yıldırım'ın sunduğu Sportmence programında Düzcespor hakkındaki  tutumunu anlattı.

Al, "Düzcespor'a geldiğimde takım hakkında ve gelecek hakkında hep olumlu şeyler konuştum.  Geçmişi hiç irdelemedim. Geçmiş hakkında eksikler 'şu veya bu' diye hiç beyanatım olmadı. En verimli takımada gitseniz dahi başarılı olacaksınız diye bir garanti yok. Teknik adamlık çileli bir iştir. Bizler bu çilenin yolcularıysak, bunları kabul etmeliyiz." dedi.

Parçalanmış Durumdaydı

Düzcespor Teknik Direktörü Ekrem Al, Düzcespor'da göreve başladığındaki ilk izlenimlerini anlattı. AL, "Geldiğimde durum hiçte iyi değildi. Düzcespor takımı parçalanmış durumdaydı. Bizlerde bu parçaları bir araya getirmek için uğraş verdik.  Bunu başardığımızı düşünüyorum.  ilk maçlarda aldığımız bir iki mağlubiyetlerden sonra puan veya puanlar almaya başladı."diye konuştu.  Transfer yapılan oyuncuların maç ve idman eksiklerinin olduğunu söyleyen Al, bu sporcuları takıma monte etmek ve sahada bu oyuncularla puan almak için planlar yaptıklarını ifade etti.

Düzcespor Teknik Direktörü Ekrem Al, çalışma şartlarında zaman zaman iyi olmasa da bunu aştıklarını belirtti ve sahada yenilmemeyi öğrendiklerini ifade etti.

90 dakika bizi desteklesinler

Düzcespor olarak çok şansız günler geçirdiklerini belirterek sözlerine devam eden Al, "savunmada Umut  sezonu kapattı. bu mevkide oynatacak oyuncuyu bulmak da zorlanıyoruz. savunmayı  derme çatma yaptık. başka mevkide oynayan oyuncuları bu mevkiye kaydırdık ama yine de bu oyuncular başarılı oldular." dedi. Bu hafta sonu oynayacakları Kozan Belediyespor maçının mutlaka almaları gerektiğini ifade eden Teknik direktör Al, taraftarlara çağrısı oldu.  Al, "Taraftarlardan bizleri 90 dakika sabırlı bir şekilde  desteklemelerini istiyorum.bu takım bizlerin değil taraftarın takımıdır."dedi.

Düzcespor Teknik Direktörü Ekrem Al, ilk geldiğinde 45 puanı hedeflediklerine belirtti ve  "Şuan puanımız 38. iki müsabakayı kazandığımızda  44 olacak. Bu da bizim hedefimize yakın bir rakam." diye söyledi. "Önümüzdeki sene kalacak mısın?" sorusu üzerine Al şu yanıtı verdi:  "Daha belli değil ilk önce ligde kalmayı garantileyelim." Teknik Direktör Al'a  Düzce’deki tesis sorunun hatırlatıldığında ise şunları kaydetti: "Bana Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş tesislerin çok yakında başlayacağını yeni sezona yetişeceğini ifade etti. Bu tesisler Şıralık alanına yapılacağını söylendi"

Düzcespor teknik Direktörü Ekrem Al, alt yapının olmazsa olmazlardan biri olduğunun altını çizdi   ve "alt yapı olmadan hiçbir şey olmaz mutlaka alt yapıya önem verilmeli bir çok Düzceli oyuncular dışarıda oynuyor. Demekki Düzce ilinden oyuncu çıkıyor." diye ifade eti.  Al sözlerini "Düzcespor  3.lig değil ,daha üst liglerde oynaması gerekir. bu potansiyel burada var." diyerek tamamladı.