“KOCA ÇINAR YAŞASIN” Düzcespor yardım gecesi, Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Geceye, Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Celal Kasapoğlu ve Dr. Cengiz Tuncer, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi Başkanı Mensur Bilgin protokolde yer alırken Düzcesporlu futbolcular ve Kırmızı Şimşekler taraftar grubu geceye destek vermek üzere salondaki yerlerini aldılar.



Hasan Kaya’nın sunumunu yaptığı yardım kampanyasında, Düzcespor Eski Başkanı ve gazeteci İhsan Çetin, Öncü Medya Genel Müdürü ve Sportmence programının yapımcısı Murat Yavuz ve Gazeteciler Cemiyeti Düzce Başkanı Erol Tayhan, konuşmalarıyla destek verdi.



Hasan Kaya’nın yaptığı açılış konuşmasının ardından söz alan, Düzcespor’un umudu ve bir neferi olarak gösterilen Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, dedesi merhum Celal Kasapoğlu’nun Düzcespor uğruna Denizli’den dönerken elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybettiğini belirterek, “Kendimize inanarak bu yola çıktık. Böyle de ilerleyeceğiz. Kaç kişi olduğumuzun, ne kadar kalabalık olduğumuzun bir önemi yok. Önemli olan inanarak bu yolda yürümek. Yürümeye de devam edeceğiz.” dedi.

"Üst liglerde olmalıyız"



Programda söz alan Öncü Medya Genel Müdürü ve Sportmence programının yapımcısı Murat Yavuz, tüm katılımcılara teşekkür ettiği konuşmasında Düzcespor’un olması gereken yerde olmadığına vurgu yaptı. Yavuz şu ifadelerde bulundu:
“Bulunduğumuz TFF 3.Lig, bizler için olmamamız gereken bir yer. Deprem sonrası amatör liglerde kaldık uzun dönem.  Bu nedenle sanki 3.Lig yetiyor gibi bir hava var. Kendi düşüncem en kötü ihtimalle TFF 1.Lig düzeyinde kalmamız gerekiyor. Günümüz şartlarında söylemle uygulama örtüşmüyor. Gönlümüzden geçen daha üst liglerde yer almak. Tabii adımlarımızı da sağlam atmak gerekiyor.”

Sahneye çıkarak konuşmalarını yapan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, bu gecenin organize edilmesinde ve Düzcespor’un daha iyi noktalara gelmesinde büyük çaba sarf eden Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu’na teşekkür ettiler.



Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, “Düzcespor için hepimiz bir şeyler yapacağız. Ben de partimize üye arkadaşlarımla bir istişare yapacağım. Celal kardeşime davet ettiği için teşekkür ederim.” dedi.

Programın sonlarına doğru, yapılan yardımın 301 Bin TL’yi bulduğunu açıklayan Hasan Kaya, kapanış konuşmasını yapmak üzere Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu’nu sahneye davet etti.
Kapanış konuşmasını gerçekleştiren Kasapoğlu, Düzcespor’un hafta sonu santra yapacağını vurguladı. Taraftarların, “Şampiyon olacak mıyız Başkan?” sorusu üzerine, “İnşallah şampiyon da olacağız. Yeter ki birlikte kalalım.” cevabını verdi.



HABER: M.KADAŞ