Türkiye Futbol Federasyonu 3. liginde ilimizi temsil eden Düzcespor'da Ümit Özmen Başkanlığındaki yönetimin istifa etmesinin ardından kararı alınan olağan üstü kongre yarın akşam yapılacak.

Haziran ayında göreve gelen Hasan Aktürk yönetiminin ve Eylül ayında görevi devr alan Ümit Özmen Başkanlığındaki yönetimin Düzcespor'a bekleneni verememesi, zaten var olan sorunları bir kat daha büyüttü. Her iki yönetiminde maddi sorunları aşamaması nedeniyle istifa etmeleri sonrasında kulüpte yaşanan boşluğu, Vali Bülent Kılınç, Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ve maddi yardımlarda bulunan bazı işadamları doldurmaya çalıştı. Ancak hala Düzcespor'u sorunları için kalıcı çözümler bulunamadı.

Yarın akşam saat 19:00'da Kızılay Düğün Salonu'nda yapılacak olan kongrede, diğer kongrelerdeki gibi yeterli çoğunluğun sağlanamayacağı, Düzcespor'un yeni başkanının ikinci birleşimde bulunacağı düşünülüyor. Maddi sorunların yanısıra, takımda üst üste aldığı yenilgilerle kötü bir sezon geçirmesi, Düzcespor'u ligden düşme tehlikesi içine soktu. Kongre öncesinde başkanlık için bir isim ön plana çıkmazken, kulübe maddi destekte bulunan işadamı Sadık Dik'in Düzcespor'a sahip çıkabileceği konuşuluyor.